5053873217 [email protected]

Ashton Kutcher, Yoga Tablet lansmanı ile birlikte, çok fonksiyonlu ve tasarımı ile öne çıkan ürünlerin geliştirilmesinde yer almak üzere Lenovo ailesini katıldı.

Dünya PC pazarının lideri Lenovo, tablet kavramını ileriye taşıyor. Hayatımızda önemli yer edinen tabletler, Lenovo’nun yeni bakış açısı ile formunu değiştiriyor. Yoga Tablet ismi verilen tablet, 3 farklı kullanım şekli ve taşıma rahatlığı sunan özel tasarımı ile alışkanlıkları kökünden değiştiriyor.

Dünyanın birçok noktasında aynı anda tanıtılan ürünün lansmanı #betterway başlığı ile youtube’dan canlı yayınlandı. #betterway Lenovo’nun tablet anlayışını değiştirip, tüketicinin aradığı en iyi çözümü temsil ediyor.

Lansmanın diğer büyük sürprizi ise, Lenovo’nun şov dünyasının en popüler yıldızlarından Ashton Kutcher ile yaptığı işbirliği oldu. Aynı zamanda mühendis olan Kutcher, artık bir Lenovo çalışanı. Lenovo’da ürün mühendisi olarak yeni görevinde, tasarım, teknik özellikler, yazılım ve kullanım senaryolarıyla ilgili görüş sağlayıp, kararlar vererek, çok modlu yeni mobil ürünlerin geliştirilmesi için Lenovo’nun mühendislik ekibinde çalışacak.

ÜÇ AYRI KULLANIM ŞEKLİ VE 18 SAATE VARAN PİL ÖMRÜ

Yoga Tablet, 18 saate varan pil ömrü ve 3 farklı kullanım şekli ile kullanıcıların tablet deneyiminden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlıyor. Tek ve sıradan bir kullanımın tüketiciyi artık tatmin etmediği fikrinden yola çıkan Lenovo, tablet kullanıcılarının karşılaştığı zorlukları çözmek için bu ürünü tasarladı. Yoga Tablet’in silindirik tutma kısmı, internette gezerken daha rahat bir tutuş sağlıyor. Ayrıca, film izlerken yüzeye dik şekilde, okuma sırasında ise daha iyi bir görüntüleme açısı için yatık şekilde kullanılma imkanı sunuyor.

Ayrıca…

Yoga Tablet, USB seyahat kablosu aracılığıyla akıllı telefonlar gibi aygıtları şarj ediyor.

10 inç ve 8 inç olmak üzere iki ayrı seçeneği var.
Dolby® ses ile sistemine sahip ve böylece hoparlörlerinden ve kulaklıklardan güçlü bir surround ses deneyimi oluşturuyor.

Yüksek çözünürlüklü 1280 x 800 ekranlar, 5 MP’lik otomatik odaklı arka kamera, 32 GB’ye kadar depolama alanı seçenekleri, Wi-Fi ve isteğe bağlı 3G, mikro USB bağlantısı ve zengin ses için Dolby DS1 özelliğini barındırıyor.
10 inç’lik model için kapak işlevi gören ve ayrıldığında tableti uyandıran ve bağlandığında tableti uyku moduna alan isteğe bağlı bir Bluetooth klavye sunuluyor.

Kullanıcılar, tabletten kablosuz olarak bir TV’ye video içeriği akışı gerçekleştirmek için bir WD100 yazılım kilidi de kullanabilirler.

Aralık sonuna kadar Türkiye’de raflarda olması planlanan Yoga Tablet’in satış fiyatı 699-999 TL aralığında değişecek.