5053873217 [email protected]

Bartu Küçükçağlayan’la aşk yaşayan Öykü Karayel önceki gece bir başka oyuncu Taner Ölmez’le yakalandı. Panik yapan Öykü, suskunları oynadı.

Magazin dünyasında yaşanan hızlı aşk trafiği her geçen gün daha da karışıyor. Son olarak oyuncu Bartu Küçükçağlayan’la aşk yaşayan Öykü Karayel, önceki gece bir başka oyuncu Taner Ölmez’le birlikte objektiflere yakalandı. Asmalımescit’teki bir mekanda baş başa yemek yiyen ikili, gece yarısı 02.30’da mekandan ayrıldı. Alkollü oldukları gözlenen iki oyuncu bir süre sonra İstiklal Caddesi’ne doğru yöneldi.

Sarmaş dolaş yürüyen Karayel ve Ölmez, bir ara yol ortasında öpüştü. Flaşların patlamasıyla ayrılan ikili, büyük panik yaşadı. Ters yönlere doğru giden Karayel ve Ölmez, görüntülenmekten kurtulamadı. Gazetecilerin, “Taner Bey’le birlikte misiniz?”, “Bartu Bey’le ayrıldınız mı?” soruları karşısında suskunluğunu koruyan Karayel, ara sokaklardan birine girerek gözlerden kayboldu. Güzel oyuncu Öykü Karayel’in keyifli gecesi patlayan flaşlarla sona erdi. Karayel, sorular karşısında suskun kalarak kafaları karıştırdı.