5053873217 [email protected]

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ve Ege Otomotiv Derneği’nin (EGOD) desteği organize edilen İzmir Autoshow- Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı, Kültürpark Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenen törenle açıldı. Gelecek yıla ilişkin son model otomobillerin ve markaları özel tasarımlı statlarda ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu fuar, 6 gün boyunca otomobil tutkunlarının adresi olacak.

Fuarda, 81 firmanın sergilediği yeni model araçların yanı sıra, ikinci el ekspertiz alanı ile klasik ve spor otomobiller stantları da ziyaret edilebilecek.

Kültürpark Uluslararası Fuar Alanı 1, 2, 3, ve 4 nolu hollerde açılan fuarda 81 firmanın gelecek yıla ilişkin son model otomobilleri ve markaların özel tasarımlı stantları ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Hafta içi 11.00 ve 20.00 saatleri hafta sonu ise 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaretçilere kapıları açık olan otomobil fuarının giriş ücreti 5 TL olarak belirlenirken, bu yıl öğrenciler ise fuara ücretsiz giriş yapabilecek.