5053873217 [email protected]

ezen Aksu, dışarıda beş saat kendisini bekleyen gazetecilerin, “Saat 8’den beri bekliyoruz, biraz konuşsak” talebine kayıtsız kalamadı. “Yumuşak kalbim iyice tescil oldu” diyerek gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aksu, geçtiğimiz haftalarda Mazhar Alanson ve Cem Yılmaz ile aynı sahneyi paylaştığı konserle ilgili , “Mazhar’ı da Cem’i de çok severim. Tamamen dostluk birlikteliğiydi. O yüzden de o kadar sıcak, tatlı bir konser oldu.” diye konuştu.


Ajda Pekkan’ın gazetecilere yaptığı “Hayvan mezarlığına gömülmek istiyorum” açıklamasını yorumlayan Sezen Aksu, “Ajda’nın hayvanlarla ilgili büyük bir hassasiyeti var. Kendi aramızda konuşurken nasıl böyle çok iri cümleler kurabiliriz ama anlarız aslında denilmek isteneni. Herkes o cümlenin özünü anladı. Ne demek istediğini.” dedi. Ajda Pekkan’ın “Kurban Bayramı’nda Hayvanların kesilmesini üzülüyorum” açıklamasıyla aynı duyguları paylaştığını belirten Aksu, “Benim de çok canım açıyor. Ben de çok acı çekiyorum. Hangisi doğru hangisi eğri bilemiyoruz ki” diye konuştu.

Bülent Ersoy ile Ajda Pekkan arasında yaşanan tartışma sorulan Minik Serçe, önce “Ben bu konuda konuşur muyum sizce? Bende öyle bir tip var mı?” diyerek soruya temkinli yaklaşsa da ikiliye mesaj gönderen açıklamalarda bulundu. Aksu, “Her zaman insanın beş düşünüp bir konuşmasından yanayım. Öfke anında çok sert sözler çıkabiliyor insanın ağzından, sonra insan kendi de üzülebilir. Çünkü vicdan insanın yakasını bırakmaz takip eder. Dolayısıyla çok düşünüp az konuşmak lazım. Zaten bir insanın insana benzemesi için nefs terbiyesi denilen şey çok önemli bir şey. Öfkeni, dilini kontrol edeceksin. İkisi de çok kıymetli insanlar ama neticede insanlık hali. Biri birine çok kızmış çok sert şeyler söylemiş. Hiç büyütülecek bir şey yok.” diye konuştu.