5053873217 [email protected]

Gül Gölge Saygı, Four Seasons hotel Aqua Restaurant’da gerçekleşen, “My Touch” Love My Body koleksiyonunu ünlü model Didem Soydan ve Ronja Amanda ile basına tanıttı.

Koleksiyonu için Gül Gölge “Proje teklif edildiğinde önce şaşırdım ve bir şey üretmenin ne kadar heyecanlı olduğu düşündüm. Love My Body ekibiyle tanışınca güzel sonuçlar çıkacağını tahmin etmek hiç de zor olmadı. Biz kadınlar değişken varlıklarız, değişken ruh halimizden ilham alarak tasarladım. Bir gün sofistike, bir gün rahat, bir gün feminen bir kadın hayal ettim. Her kadın kendini tekrar tekrar keşfetmeli… İlk etapta her zaman hayat kurtaran parçalarla başladık daha sonra avangart, deneysel desen ve kalıplarla düşündük. En önemlisi özgün çalıştık. Artık paylaşmaya hazır bir “My Touch” Love my body koleksiyonumuz var” dedi.

Tanıtıma Ahu Yağtu, Güzide Duran, Demet Sabancı, Sedefhan Oğuz, Siren Çarmıklı, Tuğba Coşkun, Zeynep Germen, Ferihan Göksu, Neslişah Alkoçlar, Pınar Tezcan Özçapkın, Evelıze Kosif, Fatoş Sarıgül, Feryal Gülman, Denız Berdan, Aslı Bayraktaroğlu ve Begüm Şen katıldı.