5053873217 [email protected]

Milliyet Cadde Yazarı Sina Koloğlu, yarışma programlarını ele aldığı köşe yazısında bugün, bazı yarışmacıların çalışıp geldiğini, bazılarının ise ‘Üç beş alıp tüyme’ niyetiyle geldiğini belirtti. 

“YARIŞMALAR ZEKAYLA PARA ARASINDA KALINCA

Mesele şu; bir yarışmaya 10 bin soru çalışıp gelenler var, bir diğer yarışmada da, “Üç beş alıp tüyelim” diyenler. Bir gün arayla izledim. “Böyle bir örneğe denk geldin, hepsini izlemeden konuşma” diyeceklerdir mutlaka. Benim derdim bu değil. Biliyorum ne cevval isimler yarıştı. Bunu bir kenara koyalım. Ama kardeşim, seyirciye soralım, amcama soralım ayağına da parayı “Günün kârı” diye kulak arkası yapanlara da; biz seyirci, mecbur edilmesin. “Vatandaş sebeplensin” diyorsanız o zaman “Şu 10 bin soruyu hatmetmiş gariplere yazık değil mi?” diye sormadan edemem.

DJ yarışmacı bir şekilde 7 bin 500 TL’yi aldı, vınladı
“Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasında DJ kardeşimiz çıktı. 7 bin 500 TL’yi aldı gitti. Soru  dizisi uygun düştü,  “İzleyiciye soralım” şıkkını kullandı, o da tuttu. Sonra akrabaya telefon açma olayı gerçekleşti. Eee, o da oldu. “Türk Marşı’nın alaturka hali” geldi soru. DJ arkadaş hani, kulak aşinalığı olur diye düşündüm. Bilemedi. Hiç zorlanmadı. Yeni beyaz eşya parasını aldı gitti.”