5053873217 [email protected]

Ben de Özledim dizisinin kadrosuna Sera Tokdemir de katıldı. Son dönemde performansı ve güzelliğiyle büyük dikkat çeken oyuncu Sera Tokdemir, “Ben De Özledim” dizisinde Ali Atay’a eşlik edecek kadın başrol oyuncusu oldu.

Yüksek Giriş, Kanıt, Hayat Devam Ediyor gibi başarılı yapımlarda yer alan güzel oyuncu, nam-ı diğer Mecnun yani Ali Atay’ın sevgilisini oynayacak.

Tokdemir’in 3’ncü bölümde katılacağı “Ben de özledim” 25 Ekim Cuma akşamı Star ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Herkesin şimdiden merak ve özlemle beklediği “Ben De Özledim”de neler olacağı sır gibi saklanıyor.

Burak Aksak’ın yazıp Onur Ünlü’nün yöneteceği dizide “Leyla ile Mecnun” ekibinin tamamı yer alıyor.

SERDA TOKDEMİR KİMDİR?

Genç ve güzel oyuncularımızdan biri olan Sera Tokdemir rol aldığı dizlerde izleyicinin büyük beğenisini kazanmıştı. Bizde Sera Tokdemir hakkında bilinmeyenleri derledik.

İşte Sera Tokdemir’in bilinmeyen yönleri;

Sera Tokdemir, 1981 senesinde Mersin’de dünyaya gelmiştir. Zirve Sanat Merkezinde Tiyatro, Şan, Diksiyon dersleri alarak tiyatroculuğa ve oyunculuğa doğru ilk adımını atmıştır. Genç oyuncu 2009 senesinde Plato Film Okulunda Usta Oyuncu Ayla Alga’nın yönettiği Oyuncu Yönetimi, Beden Dili, Dublaj, Sinema-Dizi-Reklam Oyunculuğu Eğitimlerine katılmıştır. Genç oyuncuyu biz Hayat Devam Ediyor adlı diziden tanıyoruz. Yeteneğiyle ışıltı saçan oyuncu hafızalarımızda yer bıraktı. Şimdilerde ise Ben De Özledim adlı bir dizi film projesiyle anlaşan güzel oyuncu yakın zamanda Star tv ekranlarında sevenleriyle buluşacak.