5053873217 [email protected]

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Habertürk’de yayınlanan, Veyis Ateş’in sunduğu programda son zamanlarda gündemde olan ‘dekolte’ tartışmasına değindi.

Veyis Ateş’in, “Geçtiğimiz haftalarda çıkan ‘dekolte’ tartışması hakkındaki görüşlerini sorması üzerine Cübbeli Ahmet Hoca, “Dekolteyi televizyonlarda izleyen de, izlettiren de, sebep olan da külliyen günaha dahil” dedi.

“ALLAH SENİNDE CEZANI VERSİN” DERLER ADAMA

Veyis Ateş’in, “Dekoltenin günahkarı izleyen midir, izleten midir? sorusu üzerine, Cübbeli Ahmet Hoca, “Onu seyrettirenin kendi günahı var ama, izleyenin de elinde kumanda var, izleme kardeşim o da, ‘Allah cezasını versin bu kanalın ne biçim açmış böyle’ deyip dibine girerse, ‘Allah seninde cezanı versin” derler adama, ben sana bunu oynatıyorum da sen de izleme’ dedi.

‘DEKOLTE’ TARTIŞMALARINA YOL AÇAN OLAY

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, katıldığı bir televizyon programında “Dün bir kanaldaki, yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet giymiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez.” demişti.

Hüseyin Çelik’in isim vermeden Veliaht programı sunucusu Gözde Kansu’yu eleştirdiği anlaşılmış ve kısa süre sonra programın yapımcısı, Kansu’nun işine son verildiğini açıklamıştı.