5053873217 [email protected]

Ceyda Ateş, kendisini hedef alan Toplusoy ailesine ateş püskürdü. Ceyda Ateş, “aşkın büyüsündeyiz ve bu büyü hiç bozulmayacak” dedi.

Sabah Gazetesinin Günaydın ekinde hakkında çıkan habere Ceyda Ateş’ten cevap geldi.

Haberi gazete okurlarına şöyle aktarmıştı:

Oğlu Buğra Toplusoy’u, oyuncu Ceyda Ateş’le ilişkisi yüzünden aile şirketlerinden atan Turgut Toplusoy, üzüntülü günler geçiriyor. Roman’ın sahibi olan Toplusoy’un çevresine “O kızla birlikte olduktan sonra oğlum büyülenmiş gibi davranıyor. Sanki aklı başında değil” diyerek dert yandığı öğrenildi.

FÜTURSUZCA!

Baba Toplusoy’un, ayrıca oğlunun fütursuzca para harcamasından yakındığı ve arkadaşlarına “Parasız kalınca sahibi olduğu tekneyi bile satıp o kızla yemiş. Duyduğuma göre şimdi de çalışırken aldığı gayrimenkulleri satışa çıkarmaya hazırlanıyormuş” diyerek efkarlandığı öğrenildi.

Bu haber üzerine Ceyda Ateş’in yaptığı basın açıklaması, bomba etkisi yarattı.

İşte Ateş’in, Toplusoy ailesini hedef alan o açıklaması:

Değerli basın mensupları;

“Öncelikle bugüne kadar ailemden aldığım terbiye nedeniyle sustum. Ama artık öyle bir noktaya gelindi ki, susmak her soyleneni kabullenmek olur diye suskunluğumu bozmaya karar verdim.

Turgut Toplusoy eğer gazetelere özel aile meselelerini ulu orta anlatacak duruma geldiyse asıl vahim olan budur. Oğlunun mutlu olduğu bir kadını yererken ve kendisi oğlunu korumaya çalışırken benim de bir anne-babanın çocuğu olduğumu unutması da ayrıca çelişkilidir.Ayrıca ne koruması? Kimi neyden korudukları konusu da gerçekten çok daha celişkili? Belki de ben Buğra ile tanışmasaydım ve biz bu kadar mutlu olmasaydık aile içi yaşadıklari tatsızlık ve mutsuzlukları Buğra aşmakta cok zorlanacaktı.

“Bence Turgut Bey, Suzan Hanım ile evliliklerinden kaynaklı sorunlara eğilse çok daha sağlıklı bir yol izler. Kimse kaybolan gençliğini bizde aramasın… Mutluyuz ve Buğra ile birbirimizi cok seviyoruz. Bunlar bizi ve ilişkimizi daha da güçlendiriyor….

Turgut Bey, Buğra için “büyülenmiş gibi” demiş. Evet ikimiz de aşkın büyüsündeyiz ve bu büyü hiç bozulmayacak….

Ayrıca kovulma gibi bir şey söz konusu değildir, Buğra kendisi istifa etmiştir, benimle bir alakası yoktur bu konunun. Zaten gerekli açıklamayı Buğra Toplusoy zamanı gelince yapacaktır.”