5053873217 [email protected]

İngiltere kampında “Olimpiyatlara mı katılacağız” diyerek şakayla karışık sitemini Piri’ye de aktaran Drogba, geldiği günden bu yana sürekli ABD’li çalıştırıcının beden eğitimi öğretmeni gibi davrandığından dert yanmış 

G.SARAY’DA teknik direktörlüğe R.Mancini’nin gelmesinin ardından başlayan değişimde Fatih Terim’in en güvendiği isimlerden performans uzmanı Scott Piri ile de yollar ayrılmıştı. 2006 Dünya Kupası’nda Almanya teknik ekibinde yer alan ve Panzerler’in başarısında pay sahibi olan Piri, ardından Terim’le A Milli Takım ve G.Saray’da çalıştı.


TERİM’İN vedası ile birlikte görevinden ayrılan Piri’den şikâyetçi olan isimler de ayrılığın ardından bir bir ortaya çıkmaya başladı… En önemli şikâyetin sahibi ise sarı-kırmızılıların yıldızı Didier Drogba oldu. ABD’li performans uzmanının çalışma şeklinden memnun olmayan Drogba, yönetime de bu konudaki sıkıntısını anlatarak “Scott Piri?kolej, lise kondisyoneri gibi bir adam. Bizim için de hiç yeterli değil” sözleriyle dert yanıyordu.
FİLDİŞİLİ golcü bu şikâyetini sezon öncesindeki kampta da şakayla karışık Scott Piri’ye de iletmişti. İngiltere kampında “Olimpiyatlar da bitti ama biz hâlâ koşuyoruz.. Olimpiyatlara mı katılacağız” sözleriyle sürekli düz koşu yaptıklarını vurgulamıştı.