5053873217 [email protected]

Kanal D’nin yapımcılığını Indhouse’un üstlendiği, başrollerini; Beren Saat, Mert Fırat, Yiğit Özşener, Alican Yücesoy, Engin Hepileri, Zafer Algöz, Arzu Gamze Kılınç ve Ezgi Eyüboğlu’nun paylaştıkları büyük beğeniyle izlenen dizisi “İntikam”ın 2. sezon imaj fotoğrafları çekimleri tamamlandı.

Beren Saat’in dizide canlandırdığı Yağmur’un hayatını etkileyen 4 erkek Emre (Mert Fırat), Rüzgar (Yiğit Özşener), Ali (Alican Yücesoy) ve Hakan (Engin Hepileri) ile stüdyoya girdiği çekimde, fotoğrafları Mehmet Turgut çekti.

Stylingini Hafize ve Seda Çeliktürk’ün gerçekleştirdiği çekimlerde, Beren Saat, bu yılın moda rengi olan bordo rengi Gucci elbisesi ile göz kamaştırırken, Mert Fırat ve Alican Yücesoy (Sarar), Yiğit Özşener (Network) ve Engin Hepileri de (Milord Style House) marka smokinleri ile şıklık yarışındaydılar.

Tüm gün süren fotoğraf çekimlerinde ekibin keyfine ve enerjisine diyecek yoktu. Diğer özel pozların önümüzdeki günlerde görücüye çıkacağı “İntikam”ın bu akşam (10 Ekim Perşembe) saat 20.00’de ekrana yeni bölümünde ise sürpriz gelişmeler yaşanacak.