5053873217 [email protected]

Sahibinden.com adlı internetin en çok ilan verilen seri ilan sitesindeki kiralık daire ilanı meşhur oldu.

Sosyal medyada ve sözlük sitelerinde çığ gibi büyüyen yorumlar daireyi ilk sıraya yerleştirdi. Akşamın en çok konuşulan konularından biri oldu.

Kiralık Daire Fiyatları

DAİRE İLANINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Daire hem bodrum kat, hem tek odalı hem de ısıtması yok! Üstelik dairenin yüksekliği 170 santimetre.

MUTFAK, TUVALET, BANYO AYNI MEKANDA!

İşte ilan sahibinin daire tanıtımmetni:

PAŞAOĞLUNDAN STÜDYO,TEK ODALI,İÇİ YAPILI,MASRAFSIZ,ABBASAĞA PARKINA ÇOK YAKIN,YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ VE BARBAROS BULVARINA YAKIN,GÜNEŞ GÖREN,HEMEN TAŞINMAYA HAZIR,ÇALIŞAN BAY BAYANA,ÖĞRENCİYE HESAPLI KİRALIK STÜDYO DAİRE.NOT:TAVAN YÜKSEKLİĞİ ALÇAK OLMASINDAN DOLAYI BOYU KISA OLANLARA UYGUNDUR.(TAVAN YÜKSEKLİĞİ 1.70 CM DİR.)

 

VE EV İLE İLGİLİ İNTERNETTEN KOPARAN YORUMLAR:

– Banyo tuvalet mutfak üçlüsünü birleştiren futuristik tasarım

-Yiyorsun ve sıçıyorsun, tam üşengeç evi.

-o klozeti de mutfağa koysalardı geniş bir oturma alanı daha elde edebilirlerdi. hayret, neden akıl edememişler ki? hem sıçarken eğilmek gerekmezdi hem de sıçarken mutfaktaki işler halledilirdi.

-her gün 1 defa sıçsan yılda insanı 30 cm. sola eğecek bir tuvalete sahiptir.

-duş ve mutfağın bir arada olması iyi olmuştur. böylece duştan çıkıp anadan doğma bir şekilde soğan doğrayabilir ya da kendinizi una bulayıp sonra duşa girebilirsiniz. tercih sizin.

-madencilik okuyacak olan öğrenci dwarf’lar için ideal bir dairedir. yoksa hangi öğrenci nasıl duracak lan bu evde?

-gece uyurken yanlislikla osurulursa sabaha bogularak olebileceginiz şirin yuva

 

-tavan boyu sebebiyle, evde topuklu ayakkabıyla gezemeyeceğim için kiralamaktan vazgeçtiğim zindan:(

 

-açıklamasına stüdyo yazarken biraz utanılması gereken ilan. he amk stüdyo, warner bros sütdyoları, tom ve jerry’nin yeni maceralarını çekmek için dizayn etmişler…

-resimlerdeki üçgen ile herşeyi açıklanmış ilan.

-“boyu kisa olanlara uygundur” nasil bir ikna cabali cumledir yahu.. sanki kisa boylular konvensiyonel tavanli evlerde yasayamiyor ve delicesine alcak tavan ariyorlar..
bu evi bu fiyata tutmasi icin ikna olma yolundaki insanlara da hayatin diger alanlari da dahil olmak uzere goz ve zihin acikligi dilememi saglamistir..

– hobbit arkadaşlara uygundur

-zamanın çok değerli olduğu bi dönemde yaşadığımızı düşünürsek çok kullanışlı zindan. mesela duşta karnın açıktı elini uzat karnıyarığı götür.

-denizaltı konforunu karada yaşamak isteyenler için idealdir.

-içimde evimin duvarlarını, yerlerini öpme isteği uyandıran zindan. istenen ücreti gördükten sonra being john malkovich filmindeki gibi bir tünele filan açıldığından şüphelenmeye başladım. yalnız duş-mutfak konseptini ilk kez gördüm. küvet daha mantıklı olurmuş. ye-iç-yıkan…

duş alırken yemek yapabileceğiniz yegane apartman dairesidir.

how i met your mother da lily nin evinde mutfakta tuvalet vardı( yada tuvalette mutfak). bi de stovenkerador diye tabir ettiği stove-oven-sink-refrigerator (ocak, fırın, lavabo, buzdolabı) karışımı kendince fütüristik bi yapı bulunmaktaydı. ev sahibine tavsiye ediyorum bunları da yaptırsın.

-bugüne kadar hep tek daireyi duvarla, alçıpanla bölerek iki ayrı daire oluşturanları gördüm de bu sanırım tek daireyi tavanla bölerek dikine iki ayrı daire oluşturmuş. hatta tek daireyi duvarla ve tavanla dörde bölüp tek daireden dört daire çıkarmış bile olabilirler.

-muhit bilgilerine bakınca az bile istenmiş diye düşündüğüm. hem cami, hem cemevi, hem de kilise var. daha ne istersiniz bre imansızlar?

-mutfak içi banyo konseptiyle, yemek yaparken baş döndüren dolgun saçlar diyebilme şansı veren evdir.