5053873217 [email protected]

Bu yıl sekizincisi düzenlenen GNCFEST kapsamında 26 Eylül’den bu yana Erzurum, Adana, Konya, Eskişehir ve Bursa’da yüzbinlerce hayranıyla buluşan Sıla, geçtiğimiz akşam İstanbullu hayranlarına çok özel bir müzik ziyafeti verdi.

Ülker Sports Arena’da gerçekleşen konserde Sıla’dan önce Model sahne alarak izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Heyecanlı bekleyişin ardından konserin açılışı “Bana Biraz Renk Ver” şarkısıyla yapan Sıla, yaklaşık 10 bin kişinin kendisini dinlemeye geldiği konserde aralıksız iki saat boyunca sahnede kaldı. Duygusal şarkılarıyla müzikseverleri hüzünlendirirken, hareketli şarkılarıyla da kendisini izlemeye gelenleri coşturan başarılı sanatçı, tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden binlerce dinleyicisinin fotoğraflarını da çekti.

SILA’DAN YENİ ŞARKI SÜRPRİZİ!
Repertuvarında 20 şarkıya yer veren Sıla, hayranlarına bir de sürpriz yaparak sözleri kendisine, müziği ise Fatih Ahıskalı’ya ait olan yeni şarkı “Saki”yi seslendirdi. Yeni albüm öncesinde son İstanbul konserine çıkan Sıla, “Saki” ile hayranlarından tam not aldı. “Kafa”, “İmkansız”, “Aslan Gibi”, “Oluruna Bırak”, “Sevişmeden Uyumayalım” gibi en sevilen şarkılarını seslendiren başarılı sanatçı, doksanlı yıllarda Sezen Aksu’nun seslendirdiği “Değer Mi Hiç?” şarkısını da hayranlarıyla birlikte söyledi.

SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN TURNENİN SON AYAĞI SAMSUN’DA!
Yaz sezonunu geride bıraktığımız şu günlerde müzikseverleri eğlence, müzik ve çeşitli sürprizlerle bir araya getiren, sezonun son müzik festivali GNCFEST, turne boyunca sosyal medyada en çok konuşulan festival oldu. GNCFEST, başladığı 26 Eylül’den bu yana konserlerin düzenlendiği 6 şehirde de, izleyicilerin gönderdiği mesajlarla uzun süre sosyal medya platformlarının gündemini meşgul etti. Büyük ilgi gören turne kapsamında birbirinden güzel şarkılarıyla unutulmayacak konserler veren Sıla, 8 Ekim’de Samsun Batıpark’ta vereceği konserle turneyi sonlandıracak.