5053873217 [email protected]

Comfortline ve Highline donanım seviyesi arasına konumlandırılan Passat Exclusive, iki farklı motor seçeneğiyle ve 72 bin 100 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

Volkswagen’den Passat’a özel seri. Yedinci jenerasyonuyla modern tasarım detaylarını, yüksek malzeme ve işçilik kalitesini, ileri teknoloji ürünü sürüş destek sistemleriyle kusursuz şekilde birleştiren Volkswagen’in B segmentindeki başarılı model ailesi Passat, premium öğelerle zenginleştirilen “Exclusive” serisiyle şimdi daha da özel. Passat’ın beşinci ve altıncı jenerasyonlarında da üretilen ve tüketicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan “Exclusive” özel serisi, sahip olduğu ayrıcalıklı ekipman seviyesiyle Comfortline ve Highline donanım seviyeleri arasında konumlanıyor.

Passat Exclusive, şık bir dış görünümün yanı sıra kaliteli malzemelerin kullanıldığı bir iç mekan sunuyor. Konfora yönelik ekipmanlar, ön bölümde oturan sürücü ve yolcunun yanısıra, arkada seyahat eden yolcular da düşünülerek hazırlandı. Passat Exclusive’de, Comfortline donanım seviyesine ek olarak, 17 inç Salamaca alüminyum alaşımlı jantlar, alüminyum alaşımlı stepne, ön çamurluklarda “Exclusive” logoları, ışıklandırmalı “Exclusive” marşpiye kaplamaları, “Nappa” deriyle kaplı, spor, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, ısıtmalı ön cam silecek fıskiyeleri, yüzde 65 oranında karartılmış arka ve arka yan camlar, ön kol desteği arkasında 230V’luk güç soketi, elektrikli arka ve manuel arka yan cam perdeleri, “Tamo Creme Silk-Mat” ahşap dekor ve lastik basınç uyarı sistemi bulunuyor.
Sadece sedan karoseriyle satışa sunulan Passat Exclusive, güçlü ve verimli motor / şanzıman kombinasyonlarıyla pekiştirilmiş. Passat Exclusive, hem manuel, hem de DSG şanzımanla alınabilen, 1,4 TSI 122 PS BlueMotion Technology ve 1,6 TDI 105 PS BlueMotion Technology motor seçenekleriyle sunuluyor.