5053873217 [email protected]

“Güneşi Beklerken” dizisinin yıldızı Kerem Bürsin, hakkında bilinmeyenleri Elle dergisine anlatı.

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizide yıldız adayı olarak parlayan Kerem Bürsin, 2000 yılında gittikleri ABD’de oyunculuğa lisede başlamış ve tiyatro yarışmasını kazanmış.

Lise yıllarında oyunculuk deneyimini çok seven Bürsin, üniversitede de oyunculuk eğitimi aldı, ancak ABD’de oyunculuk yapmak pek de kolay değildi.

Türkiye’ye geldiğinde Gaye Sökmen ile tanışan ve onun tavsiyesi ile burada kalan Kerem Bürsin, Güneşi Beklerken dizisi ile büyük bir fırsat yakalamış oldu.

Ayakları üzerinde duran kadınları çekici bulduğunu anlatan Kerem Bürsin, aşk konusunda itiraflarda bulundu:

Çok aşık olup da evlenmeyi isteseniz, kendinizi “önce kariyerim” diye frenler misiniz?

– Oyunculuk benim için çok önemli. Aşık olacağım insan bunu anlar ki, eminim ona bunun için aşık olacağım. Aşkın, kariyerimi olumsuz etkileyeceğine inanmıyorum.

Türkiye’de hiç aşık oldunuz mu?

– Hayır, hiç aşık olmadım.

Olmak ister miydiniz?

– İstanbul’da aşık olmayı çok isterim. Burası o kadar romantik bir şehir ki… Teksas’ta aşık oldum; ama orada sadece belirli şeyler yapabiliyorsun, gittiğin yerler de belli. Burada aşık olmak çok daha güzeldir. Bir sevgiliyle gidecek o kadar çok yer var ki, say say bitmez. İstanbul’a ilk taşındığımda en sevdiğim şey, sabah dörtte sokağa çıkıp yürümekti. O sessizlik, sokakların enerjisi, her yerde tarihi görüyor ve hissediyorsun. Bir kızın elini tutup da bu sokaklarda yürümek ne keyifli olur. Bir de Teksas’a bak… Kıyaslanamaz.