5053873217 [email protected]

Farklı görüntüsüyle hem kadın hem erkek defilelerinde podyuma çıkan Sırp model Andre Pejic, Fatih dizisi kadrosuna dahil oldu. Androjen manken olarak da tanınan Pejic, dizide Fatih Sultan Mehmetin çocukluğundan beri arkadaşı olan Eflak prensi Radu karakterini canlandıracak.
İlk bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanan Fatih dizisi; oyuncu kadrosu, ihtişamlı dekoru ve kostümleriyle günlerce konuşuldu.. Med Yapımın yapımcılığında gerçekleşen ve Türk televizyon tarihinin en yüksek bütçeli dizisi olduğu iddia edilen Fatih dizisinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağı şimdiden büyük merak konusu.


Osmanlıyı beylikten imparatorluğa taşıyan Fatih Sultan Mehmedin son on yılını anlatan dizide Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik, Dağhan Külegeç, Seda Akman, Birkan Sokullu, Salih Bademci, Hande Soral gibi isimler ana kadroyu oluşturuyor. Ancak dizi, zaman içinde sürpriz isimleri de izleyiciyle buluşturacak. Bunlardan ilki ise geçtiğimiz yıl Türkiyeye de geldiğinde büyük ilgi toplayan, hem erkek hem de kadın defilelerinde podyuma çıkan ve Androjen Manken olarak tanınan Sırp model Andre Pejic olacak.
Dizide, Fatih Sultan Mehmetin çocukluk arkadaşı Radu karakterini canlandıracak Andre Pejic, iki bölümde rol alacak. 7 Ekim Pazartesi 2. Bölümü yayınlanacak Fatih dizisinde izleyici karşısına çıkacak Andre Pejic oyunculuğu ile de kendinden söz ettirecek.