5053873217 [email protected]

Oyuncu Hüseyin Avni Danyal’a twitter üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Şahan Gökbakar’ın 2. Duruşması görüldü.

Anadolu Adalet Sarayı 11. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya ilk celse katılıp ifade verdiği gerekçesiyle Şahan Gökbakar katılmadı. Ünlü oyuncuyu avukatı temsil etti. Duruşmada müşteki Hüseyin Avni Danyal ve avukatları hazır bulundu. Duruşmada söz alan müşteki Danyal, Gökbakar ile 12 yıl önce tanıştıklarını belirterek, “Şahan Gökbakar üniversiteden mezun olduğu yıllarda Ankara’da benim tiyatromda 4 hafta kadar çalıştı. Ancak sonra ben kendisini uzaklaştırdım. Beni tanıdığına ilişkin sözler söylemesinin nedeni budur diye düşünüyorum. Bunun dışında ortak bir nedenimiz veya yan yana gelme durumumuz olmadı. Ben 12 yıldır kendisini hiç görmedim. Zaten bu olayla ilgili benim ismimi zikrederek hakarette bulunmuştur. Bu yüzden kendisinden şikayetçi oldum” dedi.

Mahkeme, sanık Gökbakar’ın işlediği iddia edilen hakaret suçunun ‘sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret’ suçu kapsamına girebileceğini belirterek, Gökbakar’ın tekrar savunmasının alınmasına karar verdi. Duruşma ertelendi.