5053873217 [email protected]

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın rol aldığı Medcezir dizisinin en duygusal sahnelerinden birinde beklenmeyen bir görüntü ile karşılaşan izleyici sosyal medyayada bu fotoğrafı konuştu.

Büyük ihtimalle doğaçlama çekilen sahnede genç oyuncu mükemmel bir performans gösterdi. Yönetmen bu performansı harcamak istemediğinden olsa gerek istenmeyen 1 saniyelik görüntüye göz yumdu. Ancak o bir saniye izleyicinin gözünden kaçmadı.

Dizideki rolü ile Mira, Yaman’a babası ile ilgili olan bitenden duyduğu üzüntüyü anlatırken kendini rolüne fazlaca kaptırıyor ve deyim yerindeyse salya sümük ağlıyor. İşte bu arada 10 cm kadar sünen sümüğü yere düşmeden geri çekmeyi başaran Mira üzerindeki kıyafetini kurtarsa da durum etkisini sosyal medyada gösterdi.

3 cm uzayan sümüğü Serenay Sarıkaya’nın tekrar burnuna çekerken çıkan ses ise sosyal medya kullanıcısı için ayrı bir malzeme olmuşa benziyor.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=0c00Y6xJV-s’]

 

Serenay Sarıkaya’nın Fanları Sosyal Medyada görüntünün haber olmasına isyan etti:

  1. @GazetepressCom bu yaptığıız çok ayıp lütfen o yorumu haberi sil bu habere hiç hoşuma gitmedi serenayı küçük düşürüysnz ayıp ya.!!

     @GazetepressCom yaptığınız haberlere dikkat edin biraz ! Siz Serenayın SÜMÜĞÜ BİLE OLAMAZSINIZ !!
  2. @GazetepressCom çokmu komik gülmemizmi lazım , yada tiksinmemiz biz gülmüyoruz ama hemen bu haberin silinmesini istiyoruz

  3. @GazetepressCom bu haberin silmenizi istiyoruz malzeme falan olmadı çok yalış haberler yapıyorsunuz

     Serenay Sarıkaya Fan senden bahsedilen bazı Tweetleri favorilere ekledi
  4. @ssFanss @GazetepressCom siz nasıl insansız kıskanıysnz seranayı cok iyi bi oyuncu haksızlık edysnz gercekten….

    Serenay Sarıkaya Fan

  5. @GazetepressCom aynen olum siz kimsiniz ayip be. Habere bak.ajj cok komik.

     

    Serenay Sarıkaya hayranlarına bildirmek isteriz ki, burada yapmaya çalıştığımız başarılı oyuncuyu aşağılamak ya da küçük düşürmek değil. Tüm Türkiye Serenay Sarıkaya’nın özellikle bu sahnedeki oyunculuk başarısına şahit oldu. Ancak habere konu olan olay da bu sektörün tuzu biberi. Milyonların izlediği, hala Star TV’nin sayfasında da bulunan görüntünün sorumlusu ya da üreticisi biz değiliz ki sorumlu tutulalım. Hatta oyuncuyu küçümseyecek sosyal medya yorumlarına bile sayfada yer vermedik.