5053873217 [email protected]

Olaylı Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası yaşanan gelişmeler Olimpiyat Stadı ile ilgili yazacağımız pek çok yazıyı da geri plana itti. Derbi için gittiğimiz stadyumda yaşadığımız tribün ve blok bulamama rezaletlerini ne turuncu elbiseli ne de siyah elbiseli görevliler çözememişti.

Konu ile ilgili serzeniş dolu yazımızı yetkilere de göndermemize rağmen bir yanıt alamamıştık. B301 nolu bloğu batı tribünde 1 saatlik aramalarımıza, stadyumdaki tüm yetkililere sormamıza rağmen bulamamıştık. Maçı mecburen kale arkasından hallice B351 numaralı bloktan izlemiştik.

 

Stadyumdaki bir diğer sorun da tuvalet rezaleti.

Pisuvar olarak yapılmış duvarlarda pisuvar yok, bu nedenle sadece “PİSDUVAR” olarak görev yapıyor. Duvarın üzerine doğru ihtiyaç giderenlerin üzerine idrarın büyük bir bölümü sıçrıyor. Belli periyotlar halinde duvardaki tazyikli sulama sistemi çalışınca da duvardaki idrar kafanıza kadar sıçrayabiliyor.

Yukardaki fotoğrafta temsili olarak 2 gazete çalışanımızın fotoğrafını çektik. Normal şartlarda, özellikle maç arasında 3 metrelik “PİSDUVAR” da en az 9 kişi ihtiyaç gidermeye çalışıyor.

Birbirlerine bakmamak için bakacak yer arasalar da bu dar alanda ancak kısa bakışmalar ve göz kaçırmalarla süre doldurabiliyorlar.