5053873217 [email protected]

Kanal D, iddialı dizisi “Çalıkuşu”nu seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Başrollerini Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in paylaştığı dizi, 24 Eylül Salı akşamı saat 20.00’deyayınlanacak.

Kanal D’de yeni sezonda ekrana gelecek “Çalıkuşu” dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Türk edebiyatının en çok okunan romanlarından Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden uyarlanan dizide başrolleri Burak Özçivit ve Fahriye Evcen paylaşacak. “Çalıkuşu”nda Feride’yi Fahriye Evcen, Kâmran’ı ise Burak Özçivit canlandıracak.

AY YAPIM KESENİN AĞZINI AÇTI

Yapımını Tims Production’ın üstlendiği, yönetmenliğini Çağan Irmak ve Doğan Ümit Karaca’nın yaptığı, senaryosunu ise Sevgi Yılmaz’ın yazdığı “Çalıkuşu”, eylülde seyirciyle buluşacak. Tims Production’ın sahibi Timur Savcı, dizi için kesenin ağzını açtı. Çekimler için Kadıköy-Kızıltoprak’da bulunan Reşat Paşa Konağı’nı kiralayan Savcı, konağın içine 1 milyon dolardan fazla para harcadı. Konağın içi, hikâyenin geçtiği döneme ait eşyalarla baştan aşağı değiştirildi. Savcı, dizi için Beykoz ve Sarıyer’de de iki plato hazırladı.

AŞKIN EN BÜYÜK ENGELİ

Çalıkuşu dizisinde Feride(Fahriye Evcen) ile Kamuran(Burak Özçivit) arasındaki aşkın en büyük engeli güzel oyuncu Begüm Kütük’ün canlandıracağı karakter olacak. Kötü kadın olarak Çalıkuşu’nda rol alacak olan Begüm Kütük daha önce Gönülçelen dizisinde rol almıştı.

MUHTEŞEM YÜZYIL’DAN BİR OYUNCU DAHA

Muhteşem Yüzyıl’da Bali Bey karakterini canlandıran Burak Özçivit’ten sonra bir başka Muhteşem Yüzyıl oyuncusu daha Çalıkuşu’na dahil oldu. Muhteşem Yüzyıl’da Lütfi Paşa’yı canlandıran başarılı oyuncu Mehmet Özgür, Çalıkuşu dizisinde rol alacak.