5053873217 [email protected]

Türkiye’nin son jönü Çağatay Ulusoy Hürriyet’e verdiği röportajda 7 kilo vermesini sağlayan bitki karışımını da açıkladı: “Mısır püskülü, kiraz sapı ve avokado yağı. Malzemeler arasında bir de at kuyruğu var”

Bosna Hersek göçmeniyiz. İstanbul Avcılar’da doğup büyüdüm. Annem ve babam memur emeklisi. Orta halli bir aileydik. 15 yaşında Atalay adında bir erkek kardeşim var. Benim sarışınım. Oyunculuğa hevesli ama çekingen bir çocuk.

Şöhret aklımdan geçmezdi. 12 yaşımda basketbola başladım. Basketbol antrenörü olmak istiyordum. Sonra şimdilerde dondurduğum İstanbul Üniversitesi’nde Sulama Sistemi ve Tasarımları okumaya başladım. Peyzaj mimarı olacaktım. Bir yandan da okulun basketbol takımına devam ediyordum.

Yarışmanın olduğu gece yapım şirketinin dikkatini çekmişim. Kutlama sonrası eve döndüğümde telefon geldi. Ertesi gün ‘Adını Feriha Koydum’un senaryosunu okudum ve denemek istedim. İlk iki gün çok gergindim. Düşünsene, televizyonda gördüğüm insanlar karşımdaydı. Sete alışma sürecinden sonra işten keyif almaya başladım. “Bu iş benim mesleğim olur” dedim.

Hayatta yaşadıkların saçını ağartmasa da insana olgunluk katıyor. Bu yüzden bir yanım çocuk ama bir yanım olgun bir adam.

Daha önce canlandırdığım Emir’den çok farklı. Yaman’ın bir yükseliş hikâyesi var. Babasız büyümüş. Annesi pavyonda şarkı söylüyor ve ikinci bir evlilik yapıyor. Problem çıkaran abisini kendine rol model alıyor. Hayatı avukatıyla karşılaşmasıyla birlikte değişiyor.

Mısır püskülü, kiraz sapı ve avokado yağı. Malzemeler arasında bir de at kuyruğu var. Gerçek at kuyruğu değil canım. Bu bir bitki. Hepsini kaynatıyorsun. Soğuk ya da sıcak olarak bir şişeye doldurup içiyorsun. Ödem atmaya yarıyor. Bunun yanında üç ay pilates yaptım. Kaslarım iriydi, pilates sayesinde şimdi daha ince ve uzunlar.