5053873217 [email protected]

Başrolünde ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’nin oynadığı “Vay Başıma Gelenler” isimli komedi filminin çekimleri tamamlandı. Film, 4 Ekim’de vizyona giriyor.

Yapımcılığını Kült filmin senaryo yazarlığını ve yönetmenliğini Semra Dündar’ın yaptığı sinema sezonunun ilk komedi filmi olma özelliğini taşıyan “Vay Başıma Gelenler” filminin oyuncu kadrosunda Ünlü sanatçı Metin Şentürk’ün sorgu memurunu canlandırdığı filmde Hüsnü Şenlendirici (Murat), Metin Keçeci (Meto), Merve Altınkaya (Zeynep) Sinan Bengier (Efe Dede),Levent İnanır (Organik Rıfat), Hüseyin Elmalıpınar (Kazım) Abidin Yerebakan (Canavar İsmet), Melek Yargıcı (Tülin) rolünü canlandırıyor.

İlk kez bir sinema filminde oynayan ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’nin, oyunculuğuyla herkesi şaşırtacağı filmde, Murat ve Meto adlı iki kankanın maceraları, komedi dozu yüksek bir dille anlatılıyor. Her genç gibi zengin olup yaşadıkları zorlu İstanbul hayatından “yırtma” hayalleri kuran Murat (Hüsnü Şenlendirici) ve Meto (Metin Keçeci) adlı iki arkadaş, paraya en çok sıkıştıkları anda para kokusu aldıkları Bergama’ya giderler ve orada hiç de hesaba katmadıkları maceralara atılırlar. Murat dedesini gömüsü olduğunu öğrenir ve iki kafadar gömü haritasının peşine düşerler. İki kafadarın hayatlarının Bergama’da tamamen değişeceğinin henüz farkında değillerdir. Filmin sonun da Murat küskün olduğu klarnetiyle de barışabilecek midir?

Şenlendirici, “Sinema izleyicisine bayramda şeker tadında bir film bekliyor. Beğeneceklerini umuyorum. İzleyiciyi bol kahkaha bekliyor” dedi.