5053873217 [email protected]

ENOVO sponsorluğunda düzenlenecek festivalde, birbirinden enerjik besteleri ile dikkatleri üzerine çeken LENKA’nın dillerden düşmeyen şarkıları ile yaza veda edilecek.

Lenovo Ana Sponsorluğunda Küçük Çiftlik Park Bahçe’de 13 Eylül 2013 Cuma akşamı gerçekleşecek olan konserde LENKA’nın dillerden düşmeyen şarkılarını dinleyebilir, Uninvited JazzBand ve Gypsy Swing Family’nin çalacağı kıpır kıpır parçalara eşlik edebilirsiniz.

Neşeli kimliği ve insanın içini ısıtan şarkıları ile müzik piyasasında çok özel bir yeri olan Avusturalyalı şarkıcı ve söz yazarı LENKA İstanbul’a üçüncü albümü “Shadows”un Avrupa turnesi kapsamında geliyor.

LENKA’nın dillerden düşmeyen şarkılarını dinlemek ve sokak müzisyenlerinin çalacakları” Hit The Road Jack”, “Sweet Home Alabama” gibi birbirinden eğlenceli parçalara neşeyle eşlik etmek için biletinizi şimdiden alın.

Lenka

LENKA

İlk iki albümü ile büyük ilgi gören, “The Show”, “Everything At Once”, “Trouble Is A Friend”,”Heart Skips A Bit” gibi şarkıları ile internette milyonlarca kez izlenen LENKA, hayranlarına yeni albümünü müjdeliyor: “SHADOWS”. Melodik besteleri ile albümlerinin hemen hemen her şarkısı hit olan LENKA’nın İstanbul konseri tam bir açık hava bahar festivali havasında geçecek.

Uninvited Jazz Band

Bünyesinde Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Almanya, İngiltere gibi dört farklı ülkeden üyeler bulunduran Uninvited Jazz Band, 20’ler ve 30’ların birbirinden hareketli ve eğlenceli early jazz ve early swing eserlerini kendilerine has tarzları ile yorumluyor. Enerjisi hiç düşmeyen performansları ile sizi çok eskilere götürecek Uninvited Jazz Band, keyifli yolculukta oturamayacağınızı garanti ediyor.

Gypsy Swing Family

Gypsy swing müziğini ülkemizde en iyi yorumlayan topluluklardan bir tanesi olan Gypsy Swing Family, etnik çeşitliliğin ön plana çıktığı performansları ile büyülüyor. Setlerinde Django Reinhardt ve Stephane Grappelli gibi kulvarında efsaneleşmiş müzisyenlerin eserlerine de yer veren Gypsy Swing Family, hiç düşmeyen enerjileri ile bir müzik ziyafeti hazırlıyor.