5053873217 [email protected]

90’lı yılların Soul ve Pop müziğinin divası Lisa Stansfield, 18 Eylül’de Harbiye Açıkhava’da vereceği Türkiye’deki ilk konseri için gün sayıyor.

Türkiye’deki ilk konseri için uzun zaman bekleyen ve 18 Eylül’de BKM organizasyonuyla ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ kapsamında Harbiye Açıkhava’da sahne alacak olan Lisa Stansfield, “All Around The World”, “Never, Never Gonna Give You Up”, “Change” ve “The Real Thing” gibi unutulmaz parçalarını seslendireceği gecede, yeni albümü ‘Seven’dan da yepyeni şarkılarıyla İstanbullu hayranlarını büyülemeye hazırlanıyor!

Türkiye’yi ilk defa ziyaret edeceğini söyleyen Lisa Stansfield, “18 Eylül’ü heyecanla bekliyorum. Daha önce de gelmek istedim fakat zamanlama sanıyorum uygun olmadı. Benim için oldukça değişik bir deneyim olacak. Türkiye hakkında çok güzel şeyler duydum. İstanbul’un çok güzel ve büyüleyici bir şehir olduğunu biliyorum ve Türk yemeklerine de bayılıyorum! Hepsini denemek için de sabırsızlanıyorum. Bu sefer İstanbul’da çok uzun süre maalesef kalamayacağız ama mümkün olduğu kadar şehri gezmek ve keşfetmek istiyorum. En kısa zamanda da geri gelip detaylıca keşfetmeyi arzuluyorum çünkü İstanbul çok güzel ve cezbedici görünüyor.” diyerek heyecanını belirtti.