5053873217 [email protected]

Türkiye’nin ilk çizgi sinema filmi olan “RGG AYAS”ın fragmanı geçtiğimiz hafta internette 5 günde 10 binden fazla kişi tarafından paylaşılarak rekor sayıda izlendi.

 

Pepee’nin yaratıcısı Düşyeri’nin, BKM Film ile birlikte 22 Kasım’da seyirciyle buluşturacağı Ayas’ın fragmanının paylaşımı sosyal medyada 5 günde 15 milyonu geçti. Özellikle “Tek tek gelin oğlum, tek tek gelin” lafının dillerde peleseng olduğu Ayas’a başta Pepee’ciler ve ünlüler olmak üzere tüm Türkiye’den yoğun destek geldi.

ÜNLÜ İSİMLER VE MEDYA DÜNYASINDAN AYAS’A TAM DESTEK!

Ayas’ın fragmanını beğenip takipçilerine paylaşan ünlü isimler arasında Ayşe Tolga, Esra Harmanda, Belçim Bilgin, Radyo Programcısı Sarı Şeker Sema, Magazin gazetecisi Seyhan Erdağ, Tiyatrocu Metin Zakoğlu, Yasemin Conka, İclal Aydın, Derya Coşkundeniz, Ralli Şampiyonu Burcu Çetinkaya, Deniz Uğur, Radyo Programcısı Füsun Alkan, BKM Mutfak ekibinden Gülhan Tekin ve Emrah Bülent Parlak, Oyuncu Barış Falay, Gazeteci Arzu Akbaş Zor, Esra Akkaya, Esra Özmen, Diyetisyen Elvan Odabaşı Kanar, Mesut Yar, Hale Ceylan Barlas ve Özlem Savaş gibi isimler yer alıyor.

Dostlarından gelen desteğe filmin senaristi ve Düşyeri Çizgi Film Stüdyoları’nın kurucusu Ayşe Şule Bilgiç, “Destek veren tüm izleyicilerimize ve dostlarıma selam olsun. Biz Düşyeri’nde yüreği çizgi film aşkı ile atan bir avuç çizgi film sevdalısıyız. Bu filmde tüm ekibin büyük mücadelesi var. Ayas Türk çizgi filmini var etme savaşımızın Pepee’den sonra ikinci hamlesidir. Eylemlerimize devam edeceğiz. Yolu açık olsun Ayas’ımızın.” dedi.