5053873217 [email protected]

AŞAĞIDA BİR OKUYUCUMUZUN SESİNİ DUYURMAK İÇİN BANKAMIZ OKUYUCU MEKTUPLARI KANALINI KULLANMAK İSTEDİĞİ MESAJ YAYINLANMAKTADIR;

Son günlerde Cem Yılmaz’ın reklam yıldızı olduğu mükemmel bir reklam filmi yayınlanıyor televizyonlarda. Küçük çocuklar trende çay satarlarken Türkiye İş Bankası’nın yüzü olan Cem Yılmaz ile güzel bir karşılaşma sonrası “Türkiye İş Bankası 5 kuruşunuza bile sahip çıkar” vurgusu yapılıyor.

Geçtiğimiz Temmuz ayında N11.com üzerinden yapılan 200 TL üzeri alış verişlerde yüzde 11 maksimum puan kampanyası vardı. Kampanyayı   görünce kızım için bir İpad satın aldım. Dışarıda daha uygun fiyatla bulmama rağmen puan kampanyası nedeniyle buradan almayı tercih ettim. Kampanya katılımı için SMS göndererek kampanyaya dahil oldum.

Kampanyanın bitmesin üzerinden 20 gün geçmesine rağmen hak ettiğim puanlar hesabıma yansımayınca bankayı aradı. Bankayı aradığımda da konu ile ilgileneceklerini söylediler. Aradan geçen 15 günde bankayı tam 4 kez daha arayarak toplamda 5 kez bildirimde bulundum. Ayrıca internet aracılığı ile de şikayetimi ilettim. Maalesef 1997’den bu yana müşterisi olduğum banka sorunu çözmediği gibi herhangi bir bilgilendirmede de bulunmadı.

Banka sesimi duymadığı sürece bütün iletişim olanaklarını kullanarak hak ettiğim bu puanları almak için elimden geleni yapacağım. Lütfen banka yetkilileri de reklamlarda gösterdikleri hassasiyeti gerçek hayatta da göstersinler.

 

KONU İLE İLGİLİ TÜRKİYE İŞ BANKASININ CEVAP HAKKI SAKLI OLMAKLA BİRLİKTE, BANKANIN SİTEMİZE GÖNDERMESİ HALİNDE CEVAP DA AYNI YAZI BAŞLIĞI ALTINDA YAYINLANACAKTIR.

30-09-2013

TÜRKİYE İŞ BANKASI MÜŞTERİNİN SORUNUNU ÇÖZMÜŞTÜR.