5053873217 [email protected]

Güzel oyuncu Hande Doğandemir, bir erkekte dikkatini çeken özellikleri Esquire dergisine anlattı: İçtenlik ve hoşgörü benim için önemli. Fiziksel olarak da önce gözlere dikkat ederim.

Yeni neslin başarılı isimlerinden Hande Doğandemir, rol aldığı dizilerdeki oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Son dönemde büyük beğeni toplayan Güneşi Beklerken dizisinde rol alan oyuncu, kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı…

Yaz denince aklınıza gelen ilk üç şey nedir? Yazın, ne yapmaktan zevk alırsınız?
Yaz denince aklıma; deniz, kum ve güneş üçlüsünden başka bir şey gelmez. Mümkünse sakin ve deniz kenarında bir yerde olmalı.

Alışveriş yapmak sizin için ne ifade ediyor; daha çok kendiniz için mi, yoksa sevdikleriniz için mi alışveriş yaparsınız?
Alışveriş yapmak, her kadın gibi benim için de son derece keyifli. Ancak ben, kendimden çok başkalarına hediye almayı sevenlerdenim.

ÖĞRENMENİN SONU YOK!
Mesleğinizde kendinizi geliştirmek için neler yapıyorsunuz?
Benim mesleğimde öğrenmenin sonu yok! O yüzden sahip olduğum bilgilerin üzerine yenilerini koymam gerektiğini düşürünüyorum.

Hangi parfümü kullanıyorsunuz?
Ben öyle tek tip parfüm kullanabilenlerden değilim maalesef. Bu aralar favorilerim; Narcisio Rodriguez ‘For Her’, Marc Jacobs ‘Daisy’ ve ‘Dot’.

Sizi sinirlendirecek üç şey nedir?
Yalan, hoşgörüsüzlük ve saygısızlık.

Karşı cinste, ilk bakışta sizi etkileyen özellikler nelerdir?
İlk başta içtenlik, hoşgörü ve güvenilirlik. Fiziksel özelliklerden de ilk önce gözlere dikkat ederim. Onlar zaten her şeyi anlatır.

YEDİĞİME DİKKAT EDERİM
Hangi durumlarda yalan söyleyebilirsiniz?
Karşımdaki kişiyi zor bir durumdan kurtaracaksam, ya da onu çok üzecek bir durum varsa; o anda düşünmeden bir pembe yalan söyleyebilirim. Bir zararı olmaz

Türkiye dışında hangi ülkede yaşamak istersiniz, neden?
Türkiye’de yaşamaktan mutluyum ancak dünya turu yapmak isterim.

Formunuzu korumak için özel bir şey yapıyor musunuz?
Yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Uzun bir süre pilates yaptım.