5053873217 [email protected]

Nurgül Yeşilçay’ın her hafta peş peşe 2’şer bölümü yayınlanan 25 dakikalık son dizisi ‘Bebek İşi – Ben Buralarda Yeniyim’de önemli bir gelişme yaşandı.

Yeşilçay başrolünü komedi dizilerinin aranılan oyuncusu Timur Acar ile paylaştığı Show TV’de yayınlanan dizisinde özellikle yönetmen sevgilisi Tolga Karaçelik ile çalışmayı şart koşmuştu.

Yapım şirketi Limon Yapım ile bölüm başına 6 bin TL’ye el sıkışan Yeşilçay’ın dizisinin ilk bölümlerinin çekimin ardından 2. seriye başlandı.

Ancak set ekibinden sızan haberlere göre son bölümlere yaklaşırken iddiaya göre Karaçelik ile yapım şirketi arasında bir süredir yaşanan gerginlik tırmandı.

Altın Portakal aldığı Gişe Memuru filmiyle tanınan Karaçelik’in çektiği sahneler montajda sıkıntı yaratıyordu. Aynı zamanda çekimler zamanında yetişmiyordu.

Yapım şirketi sahnelerde değişiklik istedi. Karaçelik ise çektiği sahnelerde yapılması planlanan değişikliklere karşı çıktı.

Yaşanan durum Karaçelik’in projeden ayrılmasıyla son buldu. Aynı zamanda komşusu olan sevgilisiyle çalışmayı özellikle isteyen Yeşilçay, bu gelişmeye üzüldü.

Dizinin çekimlerini yönetmen yardımcısının tamamlayacağı öğrenildi.

TV Aktüel