5053873217 [email protected]

Sosyal medya dün Meryem Uzerli’nin hamilelik haberiyle çalkalandı. En merak edilen konu ise ünlü oyuncunun bebek beklediği için mi Almanya’ya döndüğüydü. Ülkesine mayıs ayında dönen Uzerli’nin oradayken hamile kaldığı ortaya çıktı.

 

MUHTEŞEM Yüzyıl”ın Hürrem’i olarak ünlenen ve geçtiğimiz mayıs ayında “tükenmişlik sendromu” yaşadığı gerekçesiyle diziden ayrılıp Almanya’ya dönen Meryem Uzerli’nin hamile olduğu haberi magazin dünyasına bomba gibi düştü. İşadamı Can Ateş’le ilişkisini kısa süre önce noktalayan ve bekar bir anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncuyla ilgili en merak edilen konu ise hamileliğinin zamanı oldu: Ünlü oyuncu bebek beklediği için mi Almanya’ya dönmüştü, yoksa döndükten sonra mı hamile kalmıştı.

 

Meryem Uzerli, “Muhteşem Yüzyıl” setini bırakıp ülkesine döndüğünde Can Ateş de sevgilisini yalnız bırakmamış, onunla birlikte Almanya’ya gitmişti. Ünlü oyuncu, işte o dönemde hamile kaldı, kısa bir süre sonra da bebek beklediğini öğrendi. İddiaya göre çiftin arasını bozan da bu hamilelikti. Uzerli bebeği dünyaya getirmek isterken, ilk evliliğinden bir oğlu olan Ateş bu konuya sıcak bakmadı. Bebek konusunda anlaşamayan ikili, ilişkilerini bitirmeye karar verdi.