5053873217 [email protected]

SUV-C segmentinin modellerinden biri olan ix35, artık 1.6 litre benzinli motor seçeneğinde de sunulan 6 kademeli otomatik vites seçeneğiyle ön plana çıkıyor. ix35 bu sayede 135 bg’lik motorunun güçlü ve çevre dostu özelliklerinin yanına şehir içi kullanımda artırılan konforu da eklemiş oluyor.

Hyundai ix35, aynı zamanda sürüş modunda da bir takım yenilikleri beraberinde getiriyor. Hyundai i30 ile başlayan ve markanın diğer modellerinde de kullanılmaya başlanan değişken direksiyon modu “Flex Steer”, geliştirilmiş ix35’te de yer alıyor.
Daha fazla sürüş zevki veren ve direksiyon hissini maksimum seviyelere çıkaran “Flex Steer” sayesinde “Normal, Konfor ve Spor” modlarını seçerek sertlik derecesini değiştirmek mümkün oluyor. Bu özellik C-SUV segmentinde bir ilk olarak dikkat çekiyor. Ayrıca yüzeye duyarlı amortisörler (ASD) ile daha fazla konfor vaad eden ix35, yoldaki bozuklukları kabine daha az iletmiş olurken aynı zamanda daha iyi yol tutuş özellikleri sunuyor.
LED gündüz farları ve LED posizyon lambalarıyla daha estetik bir dış görünüm sergileyen ix35, tasarımı değiştirilen 17 ve 18 inç’lik jantlarla Hyundai’nin akıcı tasarım felsefesini daha fazla yansıtıyor. Avrupalı müşteriler için Avrupa’da geliştirilen ix35, geliştirilmiş ESC (Elektronik Stabilite Kontrol) sistemiyle donatılırken, römork çekme fonksiyonu sayesinde ix35 sahiplerine artık daha rafine bir sürüş zevki sağlıyor.

Hyundai ix35’in yenilikleri kabin içinde de devam ediyor. Araçta koltuk ve kapı döşemeleri daha kaliteli malzemelerle sunuluyor. Havalandırma ızgaraları ise artık krom kaplamalarla karşımıza çıkıyor.