5053873217 [email protected]

Flora Halı, evlerde ferahlık verecek ve dinlendirici özelliğe sahip ‘kokulu halı serisi’nin tanıtımını Swissotel’de gerçekleştirdi. Rafet El Roman’ın ‘Kalbine Sürgün’ parçasında düet yaptığı Azeri şarkıcı Ezo’nun da katıldığı toplantı renkli görüntülere sahne oldu.

 

Ev tekstili konusunda Türkiye’nin en önemli firmalarından Flora Halı, sektöre “kokulu halı” konseptini kazandırarak bir ilke imza attı. Yeni kokulu halı serisi, evlere baharın coşkusunu ve çiçeklerin kokusunu yayacak ve ev sahiplerine dinlendirici bir yaşam alanı sağlayacak. Halının diğer önemli özellikleri ise anti stres ve kolay temizlenebilen özellikte olması.

Flora Halı’nın 2013 yılı reklam jingle’ı ise Rafet El Roman tarafından yapıldı. ‘Kalbine Sürgün’ parçasında Rafet El Roman’a eşlik eden Azeri şarkıcı Ezo tarafından seslendirildi.

Basın toplantısına katılan Azeri şarkıcı Ezo ilk kez bir reklam jingle’ı seslendirdiği için mutlu olduğunu söyledi. Genç şarkıcı yakın zamanda yeni bir single çıkarmaya hazırlandığının da müjdesini verdi. Ezo basın toplantısı sırasında serilen kokulu kırmızı halının üzerinde yürüdü.