5053873217 [email protected]

Ay Yapım’ın yeni sezonda Star TV’de başlayacak dizisi “Medcezir”in çekimleri devam ediyor. Senaryosunu Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç’in yazdığı, “O gün, sakin hayatımıza bir bomba düştü. Ve o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı” sloganıyla sunulan dizi, hem konu hem de kadrosuyla dikkat çekiyor. İşte dizinin kadrosu ve canlandırdıkları karakterler.

Son olarak Kuzey Güney dizisinde entrikacı kötü kadın olarak izlediğimiz Şebnem Dönmez Medcezir’de bir kere daha benzer rolle karşımıza çıkıyor.

Çok güzel, bakımlı, şık, geçmiş hayatını ve yoksul günlerini unutmuş, herkese de unutturmuş bir kadın. Zengin bir adamla evlenip sınıf atlama hayallerini Faruk’la tesadüfen (!) tanıştıkları gün gerçekleştireceğini anlamış, bunun için elinden geleni yapmış.

Herkes, özellikle de genç erkekler tarafından beğenildiğinin farkında. Paraya ve güce tapıyor. Küçük kızı Beren kendisinin kopyası ama Mira’yı ele geçirmeyi henüz başaramamış durumda. Mira’nın Orkun Civaner’le evlenip daha da zengin bir hayata adım atması, en büyük arzusu… Yaman’ın yan evde yaşamaya başlamasıyla da en büyük düşmanı Yaman oluyor.