5053873217 [email protected]

Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya’nın yeni dizisi Medcezir’in çekimlerine başlandı. Warner Bros yetkilileri Medcezir dizisinin kadrosunu ve mekan seçimini çok başarılı bulduklarını açıkladı

Star TV’nin heyecanla beklenen dizisi “The O.C”nin yerli versiyonu “Medcezir”in setini ziyaret eden Warner Bros. yetkilileri, yapım ekibini oyuncu kadrosu ve mekan seçimindeki başarıları için tebrik etti.

Yayınlanan ilk tanıtım videosu ve setinden ilk fotoğraflarla sosyal medya gündemini değiştiren “Medcezir”de oyuncuların yenilenen imajları hayranlarının büyük ilgisini çekti. Video ve fotoğraflar, aynı gün sosyal ağlarda defalarca paylaşıldı.

Ay Yapım prodüksiyonu dizinin setini ziyaret eden Warner Bros.’un danışmanları da eylülde başlayacak “Medcezir”in setini “dünya standartlarında” diye tanımladı. Oyuncu seçimi ve hikaye örgüsündeki değişiklikleri çok beğendiklerini ifade eden Warner Bros. yetkilileri, “The O.C” dizisinin Türk versiyonunun en az orijinali kadar ilgi göreceğini düşündüklerini ilettiler.