5053873217 [email protected]

Microsoft’un iPad’i kötülediği Windows 8 tablet reklamlarına bir yenisi daha eklendi. Şimdi de iPad mini ile 8 inç ekranlı Windows 8 tablet Acer Iconia W3 karşılaştırıyor. Bir süredir piyasada olan bu Windows 8 tablet  eleştiriliyordu. Hatta Acer’ın önümüzdeki sonbaharda bu tabletin güncelleştirilmiş versiyonunu çıkaracağı söyleniyordu.

ipad-mini-acer-iconia-w3-090813

Reklamda iPad mini’yle Halo oynanamadığına dikkat çekiliyor, ayrıca 8 inç’lik Acer Iconia W3′te Outlook’un masaüstü versiyonu üzerinden e-postaları kontrol etmenin avantajlarını gösteriyor. iPad mini, Siri’nin sesiyle konuşarak Acer Iconia W3′e “Outlook ve eksiksiz Office mi var?” diye şaşkın şekilde soruyor, “vay, sen gerçekten eksiksiz bir PC’sin, haydi okumaya geri dönelim.” diyerek ezildiğini üstü kapalı şekilde dile getiriyor.

Reklamın sonunda iPad mini ve Acer Iconia W3′ün ABD satış fiyatları da gösteriliyor. iPad mini’nin 32 GB kapasiteli versiyonu 429 dolara satılırken Acer Iconia W3 ise 299 dolarlık fiyat etiketi taşıyor. Acer Iconia W3′ü geçtiğimiz haziran ayında ABD’de 379 dolarlık fiyat etiketiyle satmaya başlamıştı, ancak fiyatı kısa bir süre içinde yüzde 20 oranında düşürmek zorunda kaldı.