5053873217 [email protected]

Türkiye’de bir süredir film hazırlıklarında olan Russel Crowe vakit buldukça Türk dizilerini izliyor. Russell Crowe, “20 Dakika benim Kaçış Planı filmimin taklidi” diyerek diziyi deşifre etti.

Yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünü de oynayacağı yeni filmi ‘The Water Diviner’ için çalışmalarını sürdüren ünlü aktör Russell Crowe, ‘20 Dakika’ dizisinin, rol aldığı ‘Kaçış Planı-TheNext 3 Days’ adlı sinema filminin bire bir uyarlaması olduğunu ileri sürdü. Türkiye’nin farklı bölgelerinde mekan çalışmaları yaparken boş zamanlarında bol bol Türk film ve dizilerini izleyen Russell Crowe, ‘nezaketi’ elden bırakmadan gece yarısı attığı Tweet’de sitemini şöyle dile getirdi:

İstanbul’da da çekim var

“Türkiye’de bir dizi film benim The Next 3 Days filmimden uyarlanmış. 20 Dakika ismiyle çevrilmiş. Dünya acayip gizemle dolu!’’

Russell Crowe’un Çanakkale Savaşı’nı konu edinen filminin bazı sahneleri Balat, Sultanahmet, Ayasofya ve çevresinde çekilecek. ‘The Water Diviner’ adlı filmin çekimlerinin 2013 sonunda başlaması planlanıyor. Film için daha önce Edirne ve Kapadokya’da çekimlerin yapılması kesinleşmişti.