5053873217 [email protected]

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından bu sabah düzenlenen operasyonda yaklaşık 25 ünlü isim gözaltına alınmıştı. Operasyonda gözaltına alınan ünlüler Adli Tıp Kurumu’na götürülerek kan ve kıl örneği verdikten sonra tekrar İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

Kan ve kıl örneği vermeye gönderilmeyen Kenan İmirzalıoğlu’nun ise bu işlemin yapılması için daha sonra Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği öğrenildi. Gözaltına alınanlardan “Yabancı Damat” dizisinde “Ruşen”, “Çarli” adlı dizide “Afakan” rolünü oynayan İlker Aksum’a vardı. Sabah gözaltına alınan Aksum yapılan işlemlerin ardından savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakılmasına karar verildi. Aksum sağlık kontrolünden geçirildikten sonra serbest bırakılacak.

 

Serbest bırakılmadan polis memurları tarafından hastaneye götürülen İlker Aksum, emniyet çıkışında basın memurlarının sorularını cevapladı. Aksum gözaltına alınmasıyla ilgili “ifade verdik.. benimle ilgili sıkıntı yok onu söyleyebilirim” dedi. İstanbul’da narkotik ekiplerin yaptığı operasyonlarda; aralarında Sarp Apak, İlker Aksum, Nehir Erdoğan, Kenan İmirzalıoğlu, Şahin Irmak, Gökçe Özyol, Mehmet Erdem’in de bulunduğu bir çok ünlü isim uyuşturucudan gözaltına alındı. Operasyonu kapsamında Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Orçun Koray Candemir ve Murat Eken de Çeşme’de gözaltına alındı.