5053873217 [email protected]

Dünyanın en çok satan ve tartışmasız en sorunsuz araçlarından olan Toyota Corolla yeni neslinde yeniden Adapazarı’nda üretilmeye başladı.  Corolla’nın satış fiyatından motor ve donanım özelliklerine kadar tüm detayları açıklandı.

Corolla’nın 1.33 lt’lik benzinli ünitenin görev yaptığı en ucuz versiyonunun başlangıç fiyatı 45.400 TL.

Sadece Life donanımıyla satılan Corolla 1.33’te 6 ileri manuel şanzıman görev yapıyor.

Ortalama yakıt tüketimi 5.6 lt/100 km.

Yeni Corolla’nın baz donanımı olan Life, 1.33 lt’lik versiyon dışında 90 HP gücündeki 1.4 lt’lik dizelde var.

En ucuz dizel Corolla’nın başlangıç fiyatı 58.900 TL

Life donanımında ABS, ESP, sürücü, yolcu, yan, perde ve sürücü diz havayastığı, yokuş kalkış desteği, lastik basıncı ölçme sistemi, manuel klima, yol bilgisayarı, USB-Aux bağlantısı ve direksiyondan kumandalı müzik sistemi standart olarak sunuluyor.

1.6 lt 132 HP gücündeki benzinli ünitede 6 ileri manuel ve sürekli değişken oranlı Multidrive S otomatik şanzıman seçenekleri mevcut.

1.6 lt’lik benzinli ünite Active, Advance ve Premium donanımlarında sunuluyor.

1,6 benzinlinin başlangıç fiyatı manuel şanzımanda 51.400 TL

1,6 benzinlinin başlangıç fiyatı otomatik şanzımanda 54.900 TL.

Active donanımında çift bölgeli otomatik klima, Bluetooth bağlantısı, 16 inçlik alaşım jantlar, deri direksiyon simidi ve arka koltuklar için 12 Volt güç çıkışı standart.

Corolla’da dizel motorda 6 ileri manuel ve otomatikleştirilmiş manuel Multimode şanzıman alternatifleri mevcut.

En uygun fiyatlı dizel-otomatik Corolla için belirlenen başlangıç fiyatı 64.100 TL.

Yeni Corolla’nın üst donanım paketlerinden biri olan Advance’ta Active donanımına ek olarak kendiliğinden kararan iç ayna, hız sabitleyici, Toyota Touch 2 multimedya sistemi, geri görüş kamerası, yağmur sensörü ve otomatik yanan farlar standart olarak sunuluyor.

Corolla’nın en üst donanım seviyesi olan Premium’da tüm bu donanımlara ek olarak anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, deri-kumaş kombinasyonlu koltuklar, far yıkama sistemi, ön ve arka park sensörleri ve park asistanı standart olarak sunuluyor.