5053873217 [email protected]

Bir süre önce Brad Pitt oyunculuğu bırakacağını söylemişti. Bu söylentiyle World War Z filmi çok daha fazla ilgi görmüştü. Hollywood’un en usta oyuncularından Anthony Hopkins ise oyunculuğun hiç bir zaman bırakılamayacağını ve aslında dünyanın en kolay mesleği olduğunu yıllar önce büyük bir bilgelikle söylemişti. Öyle ya kaç yaşında, hangi fiziksel koşullarda olursanız olun size göre bir rol her zaman vardır. Efsane Superman Christopher Reeve’de felç olup tekerlekli sandalyeye mahkum olduktan sonra bile oyunculuğu bırakmamış, durumuna uygun bir rolde oynamıştı.

ABD’li aktör Johnny Depp, geçtiğimiz ay izleyiciyle buluşan “Maskeli Süvari”nin, kariyerinin son filmlerinden biri olabileceğini açıkladı. Bu sabah BBC’de yayınlanan Breakfast programında konuşan Depp, yakın bir tarihte oyunculuğu bırakabileceğini söyledi.

1984 tarihli “Elm Sokağında Kâbus” filmiyle sinemaya adım atan ve 29 yıldır Edward Scissorhands’den Jack Sparrow’a, oynadığı birçok karakterle hafızalara kazınan ünlü oyuncu, artık daha sakin şeylerle ilgilenmek istediğini sözlerine ekledi. Emeklilik kararı için kesin bir tarih vermeyen Johnny Depp’in önümüzdeki projeleri arasında; Transcendence, Mortdecai, Into the Woods ve Karayip Korsanları 5 filmleri yer alıyor.