5053873217 [email protected]

1.Türkiye Komedi Ödülleri Geliyor
Komedi Ödülleri için çalışmalara başlandığı açıklandı.
Başlı başına yetenek ve ince zeka isteyen komedinin ve komedyenlerin hak ettikleri şekildedaha anlaşılır olması, profesyonellerin ödüllendirilirken, amatörlerin de keşfedilmesi amacıyla 1. Türkiye Komedi Ödüllerini düzenleme kararı aldıklarını belirten 7thEntertainment firması Genel Koordinatörü Murat Tayhan,’’ Kasım ayında çok ses getirecek veödüllerin sadece komedi alanında olacağı bir projeye imza atacağız. Organizasyonunu yaptığımız Ödül Törenleri ve BüyükOrganizasyonlar da olduğu gibi amacımız; adaylar kadar organizasyonu ve prodüksiyonuile konuşulan bir gece gerçekleştirmek“ dedi.

Alanında evrensel organizasyon ve projelereimza atan 7th Entertainment firması tarafındanbu yıl ilki gerçekleşecek olan 1.Türkiye KomediÖdülleri farklı alanlarda önemli isimlere ve projelere ödül verecek. Kategorilerin belirlenmesi ve ödüllerin verilmesinde çok önemli isimlerin Ana Jüride olacağını belirtenProje Genel Koordinatörü Murat Tayhan, “Biz komedi ve espri konusunda çok iyi zekaya sahip bir milletiz. Hayatımıza renk katan, neşe katankomediye ve komedyenlere yıllardır yapılan organizasyonlarda hak ettiği ilgi gösterilmiyordiye düşünüyoruz. 1. Türkiye Komedi Ödülleri’nde büyük bir organizasyonla jüri ve halk oylamasıyla belirlenecek yaklaşık 20 ayrıkategoride ödüller verilecek.’’ dedi.
TAYHAN ‘HEDEFLERİMİZ ULUSLAR ARASI KATILIM’
Başbakanlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı, kurumve kuruluşlardan da destek almak için görüşmelere başladıklarını, ayrıca büyük bir organizasyonla yapılması planlanan 1. Türkiye Komedi Ödülleri’nde komediye büyük emek verenleri de unutmadıklarını belirten Murat Tayhan; “Gülmeye ihtiyacımız var. Ödül Törenimizi showları ile komik ve özel bir gece olarak yapmayı hedefliyoruz. Hiç beklemediğiniz kişilerden özel showların olduğu bir gece.Hedeflerimize ulaşmak için birçok kurum ve kuruluşla da görüşmeler başlattık. Komedi Ödüllerinde, sadece bugünü değil geçmiş yılların komedi ustalarını da yad etmek istiyoruz. Çok yakında detaylı bilgilendirme toplantılarıyla gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacağız.” dedi.