5053873217 [email protected]

Galatasaray’da transfer döneminin en çok merak edilen sorusu Felipe Melo’nun takımda kalıp kalmayacağıydı. Son iki sezondaki performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelen Brezilyalı oyuncu, yılan hikayesine dönen transfer görüşmelerinin ardından sarı-kırmızılı takımla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Uzun tatil döneminin ardından takım arkadaşlarına yetişmek için yoğun bir mesai harcayan Pitbull lakaplı Brezilyalı oyuncu, Slovenya kampında basın mensuplarının sorularını cevapladı.
“Tekrar yuvama döndüğüm için çok mutluyum” diyen Melo, “Tekrar yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Bu benim kariyerim için önemli başarı. Çünkü üst üste 3 sene hiçbir takımda oynamamıştım. Her sene olduğu gibi kupalara talip olan ve bunun için mücadele eden takım olacağız” diye konuştu.
Kendisinin alternatifi olarak gündemde olan Wellington ile ilgili bir soruya ise Brezilyalı oyuncu, “Wellington ile ilgili fazla bir şey söyleyemiyorum. çok iyi tanımıyorum. Ancak çok genç ve yetenekli bir oyuncu… Transfer sürecimle ilgili hocama çok teşekkür ediyorum. İmparator lakabı bir insana boşuna takılmıyor. Oyuncuya büyük güven veriyor. Beni burada tekrar getirdiği için ona minnettarım” dedi.

Fizik durumunu da değerlendiren tecrübeli oyuncu, “Fizik olarak kendimi geçen seneden daha iyi hissediyorum. Amerika’da uzun tatil yaptım ama kondisyonerim de yanımdaydı. Günde çift antrenman yaptım. Belki topla oynamada eksikliklerim olabilir. Kampta bu sebeple buradayım. Fenerbahçe maçına da terslik olmazsa kendimi hazır hissedeceğim” ifadelerini kullandı.
Yeni sezounda 3 numaralı formayı giyecek olmasıyla ilgili Melo, “Numaraların önemi yok. Önemli olan Galatasaray’ın başarısı. Gözüm kapalı olarak Sneijder’e 10 numarayı verdim” diye konuştu.