5053873217 [email protected]

Acun Ilıcalı kazandığı paranın hakkını harcarken de veriyor.  İstanbul’un çeşitli yerlerinde ve Miami’de bir evi olan; garajında birçok lüks otomobil ile motosiklet bulunan Ilıcalı, Bodrum’dan da vazgeçmiyor. Yalıkavak’ta 12 odalı bir malikanesi ile Gündoğan’da bir villası olan Acun Ilıcalı, Bodrum’dan 3. evini aldı.

Ünlü yapımcının tercihi; son dönemde sosyete ve iş dünyasının da gözdesi olan Cennet Koyu’ndaki Mandarin Oriental oldu. Buradan kendisine tam 3 buçuk milyon euro değerinde bir villa satın alan Acun Ilıcalı, böylece Cem Yılmaz ve Ferit Şahenk gibi isimlerle de komşu oldu. Mandarin Oriental’de helikopter pistinden her villanın özel havuzuna kadar her türlü lüks detay bulunuyor.

 

Acun Ilıcalı, şimdilerde Bodrum ile İstanbul arasında mekik dokurken; eşi Zeynep Hanım ile bu evliliğinden olan 2 kızı Miami’de tatil yapıyor. Yine Ilıcalı’nın hamile olan sevgilisi Şeyma Subaşı ise önceki günlerde doğacak kızı şerefine düzenlediği partiyle gündeme gelmişti.

 

Başarılı televizyoncunun Yalıkavak’taki dillere destan villası, 650 metrekare. Bir sitedeki 5 ayrı villayı alıp kendisine malikane yaptıran Ilıcalı’nın evinde tam 12 oda bulunuyor. Acun Ilıcalı’nın eşi Zeynep Hanım ile çocukları; Bodrum’a geldiklerinde buradaki villlada kalıyor. Villanın değerinin yaklaşık 6 milyon lira olduğu söyleniyor.

 

Ünlü yapımcının Bodrum’daki evleri dışında; Ege’nin koylarında Survivor isimli yatı ve sürat teknesi de demirli.