5053873217 [email protected]

Galatasaray’ın uzun uğraşlar sonunda 3 yıllığına renklerine bağladığı Felipe Melo, kendisine ait Facebook hesabından eski takımı Juventus’a mesaj yolladı.
“Şu andan itibaren Galatasaray’ın oyuncusuyum ve Juventus’la herhangi bir bağlantım kalmadı” diyen Melo, düşüncelerini açıkladı.

Melo, “Juventus, İtalya’nın her yerinde taraftarı olan büyük bir kulüp. Dünya futbolunun gerçek efsaneleri ile soyunma odası paylaşmak ve bu camianın bir parçası olmak benim için büyük bir deneyimdi. Bazen istenilen sonuçları alamadık fakat futbolda başarı, birçok durumun ve değişkenin kombinasyonudur. Önemli olan işinin en iyisini yapmak, giydiğin formayı onurlandırmak ve taraftarı mutlu etmektir. Bir profesyonel olarak oynadığım her takım için, giydiğim her forma için elimden geleni verdim. Son iki sezon çok mutlu oldum. Hem Juventus, hem Galatasaray’ın zaferleri ve şampiyonlukları beni çok mutlu etti. Umut ediyorum ki; Juventus, İtalya ve Avrupa’daki başarılarına devam eder. Kulüp bu yönde çok iyi bir şekilde ilerliyor. Torino’da geçirdiğim iki yıl boyunca bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Yeni sezon için de, en içten başarı dileklerimi sunuyorum” dedi.