5053873217 [email protected]

“Benim Dünyam” isimli filmde Uğur Yücel ile kamera karşısına geçen Beren Saat, filmde doğuştan kör, sağır ve dilsiz bir kızı canlandırırken, yakın dostu Belçim Bilgin de yeni projesinde görme engelli bir kızı oynayacak.

‘Gecenin Kanatları’ filminde Beren Saat’le mahkemelik olan Boyut Film’in patronları Murat Tokat ve Mahsun Kırmızıgül, yeni çekecekleri duygusal filmde Bilgin’i oynatarak, Saat’i en yakın arkadaşıyla rekabet içine sokup vuracak.


Boyut Film, başrolünü oynadığı filmin galasına ve promosyon çalışmalarına katılmayarak kendilerini maddi,manevi zarara uğrattığı gerekçesiyle tazminat davası açtığı Beren Saat’ten, bu şekilde bir nevi intikam alırken, bir taşla iki kuş vurmuş olacak.Ayrıca Belçim Bilgin ve Beren Saat hem gişede hemde birçok sinema ödüllerinde performanslarını yarıştıracak.

 

Belçim Bilgin, filmde sektörün son yıllarda parlayan yıldızlarından biri olan İbrahim Çelikkol ile kamera karşısına geçecek. Çelikkol daha önce Karadağlar ve Fetih 1453 gibi birçok başarılı projede rol almıştı.