5053873217 [email protected]

Yıllardır üzerinde çalıştığı tiplemeleri hayata geçirmenin heyecanını yaşayan Ragga Oktay, 4 yıldır senaryosu üzerinde çalıştığı romantik, müzikal komedi tarzındaki ‘Mc Dandik’ adlı sinema filmini tamamladı.

Oktay filmin finalini ‘Loka’ adlı şarkısına çekilen Bollywood tarzı klip sahnesiyle yaptı. Final çekimi Rumeli Feneri Kalesi’nde 45 yerli ve yabancı dansçının Ragga Oktay ve Zerrin Arıkan’a eşlik ettiği Bollywood tarzı klip çekimi sahnesi ile son buldu. Ragga Oktay ’13 benim uğurlu sayım, filmimiz 2013’de vizyona girecek şanslı hissediyorum!’ dedi. ‘Mc Dandik’in Aralık ayında vizyona girmesi planlanıyor.

 

Yapımcılığını Ragga Oktay ve Hakan Yıldız’ın (Paprika Prodüksiyon), yönetmenliğini Oktay ile Cem Yaz’ın üstlendiği Mc Dandik’in öykü ve senaryosu da sanatçının kendisine ait. Filmin çekimleri süresince 2000’in üzerinde figüran rol alarak bir rekora da imza atıldı.

Kubilay Tuncer ve Cem Yaz’ın katkılarıyla senaryonun şekillendiği filmin çekimleri İstanbul’un çeşitli semtleri ve İzmit Seka Park’ta kurulan hapishane platosunda gerçekleşti.

İstanbul ve İzmit’te kurulan özel bir plato da 6 hafta da çekilen filmin ana kadrosu ise; Ragga Oktay (Dandik ve Has İttir adlı 2 ayrı karakter), Zerrin Arıkan (Aslı), Lemi Filozof (Fiko), Sümer Tilmaç (Has Baba), Özay Fecht (Has Anne), Asım Can Gündüz (Mc Sallama), Gülüm Baltacıgil (Sinem), Muhammed Solihu (Yeşil Dev),Emmanuel Mele Jason (40 Cent)’dan oluşuyor…

FİLMİN KONUSU:

Doğduğu gün kaderi belirlenmiş olan öksüz ve yetim Dandik (Ragga Oktay), zorluklarla dolu bir hayatın içinde iyilik ve dürüstlükle aşkının peşinden koşarken kötü bir adamın düşmanlığını ve hayatın engellerini aşmaya çalışır. Yıllar önce kaybettiği çocukluk aşkı Aslı’yı (Zerrin Arıkan) tesadüfen yeniden bulan Dandik, en yakın arkadaşı Fiko (Lemi Filozof) ile birlikte ayakta durmaya çalışırken bir yandan da sevdiğiyle mutlu bir hayat kurmanın yollarını arar. Hiçbir zorluk karşısında geri adım atmayan, hapse düşünce bile ayakta kalmayı başaran Dandik, sevdiğine ve hayallerine kavuşabilecek mi? Kötü adamla olan savaşı nasıl son bulacak ve bu savaştan kim galip çıkacak?