5053873217 [email protected]

Uzay ve Kuzey adında iki oğlu olan Çağla Şıkel, “5 yıl sonra üçüncüyü düşünebilirim” dedi. İşte ünlü mankenin Hürriyet için yaptığı açıklamalar:

Çok güzel ama biraz hastalıklı başladık. 15 gün önce Kuzey hastalandı, ateşi vardı. Onu iyileştirdik hep beraber Çeşme’ye gittik, bu sefer Uzay ateşlendi. Şimdi iyiler, inşallah yazı sağlıklı geçiririz

Bir keresinde Nişantaşı Atiye Sokak’ta oturuyorduk, kız arkadaşlarım da vardı. Biz kızlarla Koridor’a gitmek istedik, Emre gelmek istemedi. Biz de kızlarla eğlendik. Ondan sonra vay biz nasıl ayrı sokaklarda eğlenirmişiz! Dedikodular işte oradan çıktı. Ben kocama söylemişim, haber vermişim, onun dışında hesap verecek kimsem yok.

Ağustos ayında Bodrum’da olacağız. Çünkü Bodrum Bale Festivali’nde dans edeceğim. Devlet Opera ve Balesi’nin baş koreografı Mehmet Balkan’dan geldi teklif. Samsun Devlet Opera ve Balesi bu sene Bodrum’da “Bach Alla Turca” diye bir eserle sahne alacak, ben de onlarla çıkacağım.

Şu an bir bacağıma biri, öbürüne diğeri sarılıyor, başka bacağım yok! Yine de kati konuşmuyorum, çünkü bebekleri çok seviyorum. Beş yıl sonra tekrar konuşuruz.