5053873217 [email protected]

Survivor’un şampiyonu Hilmi Cem Acunn.com’dan Evren Doğru’nun sorularını yanıtladı

Hilmi, şampiyonluk öyküsünü bol bol konuşacağız. Önce daha yakından tanıyalım seni?
Ben 19 Mayıs 1992 doğumluyum. Anne ve babam ilk okul öğretmeni. Benden büyük bir ablam var.
Öğrencisin diye hatırlıyorum?
Evet. Muğla Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda, 3. sınıf öğrencisiyim.
Şampiyonluk 1 dönem kaybına sebep olmuştur o halde sana?
Evet. Bu dönem derslere gidemedim. Hocalarım yeterince anlayış gösteriyor ama okulum doğal olarak uzadı. Ama kesinlikle eğitimimi tamamlayacağım.

Dans tutkun nasıl oluşmuştu?
Ben, Bodrum’un Güvercinlik köyünde büyüdüm. Yaşadığım köyle sosyal hayat adına hiçbir şey olmadığı için kendimi dans ve spora vurdum. O kadar ki 18 yaşını kutladığım doğum günümde babama evimizin çatısını dans edebilmem için fayans yaptırmasını rica etmiştim ve doğum günü hediyem olarak evimizi benim dans etmem için uygun hale getirdi. Bunu hiç unutamam.

Ailen dans etme isteğini sonuna kadar desteklemiş anladığım kadarıyla?
Kesinlikle desteklediler. Ben break dans yaparken 2 kez ayağımı kırdım. Sadece o dönemde biraz çekinceleri vardı ama dans etmekten bu kadar mutlu olduğumu görünce benim farklı danslar öğrenmem için latin dansı kursuna gönderdiler ve sonrasında latin dansında şampiyonluklar kazandım.

Başarılı bir dansçı olarak birazda dinlediğin müzikler üzerine konuşalım?
Ben Türkçe müzik çok az dinliyorum. Tarkan, Teoman ve Şebnem Ferah ilk aklıma gelenler. Ama onun dışında tam bir caz tutkunuyum. Ayrıca chill out müzikler dinliyorum. Adele tarzı yabancı slovlar dinlerim.

Belli ki sen hayatını dans ve spora adamışsın. Okul açma fikri nasıl ortaya çıktı?
Spor akademisini kazanınca orada tanıştığım arkadaşlarımla kader birliği yapıp içinde dans ve spor olan bir okul açtık ve orada eğitmenliğe başladım.

Peki şampiyon Hilmi Cem dans etmek dışında nelerden hoşlanır?
Dans, müzik ve spor dışında genelde evde, koltuğumda oturup bir şeyler yerken, bir şeyler izlemeyi çok severim. öyle çok dışarıda vakit geçirmekten hoşlanan birisi değilim. Kendime ait bir dünyam var.

Kız arkadaşın var mı?
Hayır. Kız arkadaşım yok.

Survivor öncesi var mıydı?
Uzun zamandır kız arkadaşım yok.

Herkes senin yakışıklılığını konuşuyor. Ya sen kendini yakışıklı buluyor musun?
Abi ne kadar zor sorular soruyorsun. Her zaman şükrettim. Kolu bacağı olmayan pek çok insan var.
Şu anda röportajı yapan da bir görmeyen?
Valla hiç farkında değilim ağabey. Sen her şeyi iyi görüyorsun.
Yakışıklıyım diyorsun o halde?
(Gülüşmeler) Aynaya baktığımda yakışıklıyım diyorum.

Peki sana da sormadan olmaz. Biz Adanın en güzel kızını sorduk açık ara Fatmagül çıktı. Ya sence?Eyvah eyvah. Bu da zor soru. Biraz düşünmem gerek. Bence, adanın en güzel kızı çok az kaldı ama Emeldi. Kendine has bir güzelliği vardı.
Birazda, seni bizimle tanıştıran Yetenek Sizsiniz Türkiye macerasını konuşalım?
Evet. Şansım orada döndü galiba. Yetenek Sizsiniz Türkiye Muğla elemeleri olacağını duyan ortağım benim adıma kayıt yaptırmış. Bana katılmam için ısrar ettiler. Bende katıldım ve yarı finale kadar geldim. Olumlu tepkiler aldım. Ve sonrasında Acun Ağabeyin teklifiyle Survivor’a katıldım.

 

Bu kez Survivor maceranı sondan konuşmaya başlayalım? Survivor adasında geçen 3 buçuk ay sonrasında alışabildin mi İstanbul’a?
Hayır. Henüz alışamadım. 4 aydır ıssız bir adada yaşarken bir anda memleketime dönünce, kendi kişisel özelliklerimi kaybettiğimi gördüm.

Nasıl yani?
Şöyle; mesela bir şampuanım yok. Telefon kullanmak bile istemiyorum. Kim, ne verirse onu kabul ediyorum. Adadan Türkiye’ye dönünce boşluğa düştüm.
Adaya geri dönmek istiyorum mu diyorsun?
Oradayken bir an önce çıkıp gitmek istiyorsun ama Türkiye’ye dönünce adayı özlediğimi hissediyorum. Ama her halde çok uzun sürmeden buradaki şartlara da alışırım.
Telefon kullanmak bile istemiyorum diyorsun. Sanırım Şampiyon olduktan sonra çok daha fazla çalıyordur telefonun?
Evet. İnan hiç susmuyor. Sağ olsunlar herkes kutluyor. Bu da beni çok mutlu ediyor.