5053873217 [email protected]

Sportif Koordinatör Bülent Tulun’un bir ay önce görüştüğü Ibrahimovic’in menajeri Raiola’dan tekrar randevu istediği belirtildi. Fransız medyasına göre, İsveçli yıldıza talip olan kulüpler arasında G.Saray ilk sıralarda yer alıyor

Transferde Nani, Kaka, Farfan, Di Maria gibi yıldızlarla ilgilenen Galatasaray’ın Zlatan Ibrahimovic dosyasını da henüz kapatmadığı ortaya çıktı. Fransa’dan gelen sürpriz iddiaya göre, Galatasaray PSG’nin golcüsü İbrahimoviç için yeniden harekete geçti. PSG’de Carlo Ancelotti’nin yerine teknik direktörlük görevine getirilen Laurent Blanc ile Ibrahimovic arasında şimdiden soğuk rüzgarlar estiği belirtilirken, yıldız futbolcunun yönetime başvurarak takımdan ayrılmak istediğini söylediği vurgulandı. Haberlerde, 32 yaşındaki İbrahimoviç için şimdiden birçok kulübün çalışmalara başladığı ifade edilirken, yıldız futbolcuyu isteyen takımlar arasında G.Saray’ın da bulunduğu kaydedildi.

AVRUPA’NIN EN GÜÇLÜ FORVET HATTI İÇİN
Diğer yandan Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun’un, yaklaşık bir ay önce Paris’te görüştüğü Zlatan Ibrahimovic’in menajeri Mino Raiola’dan önümüzdeki günler için randevu istediği öğrenildi. Galatasaray, PSG ile iki yıl daha sözleşmesi olan tecrübeli futbolcunun astronomik ücretinin bir bölümünü sponsor aracılığıyla karşılamayı planlıyor. Transferde büyük düşünen Cimbom, Drogba-Sneijder ikilisinin yanına Ibrahimovic’i de ekleyerek adeta “şeytan üçgeni” oluşturmak istiyor. Ibrahimovic transferi gerçekleşmese bile başkan Ünal Aysal, dünya çapında bir yıldızı kadroya katmaya kararlı. Ünal Aysal böylece forma ve ürün satışlarında daha fazla artış sağlamayı hedefliyor.