5053873217 [email protected]

FB TV’ye açıklamalarda bulanan Alper Potuk, öncelikli olarak takım arkadaşları tarafından nasıl karşılandığını şu ifadelerle anlattı:
“Burada takım arkadaşlarım tarafından inanılmaz, güzel bir şekilde karşılandım. Zaten çoğuyla da milli takımdan tanışmışlığımız da vardı. Tanışmadığım ve yabancı oyuncularla da, çok çabuk sürede kaynaştık. Her şey çok güzel gidiyor.”

Transfer sürecine de değinen genç oyuncu, “Transfer dönemimde bir tercih yapmam gerekiyordu ve bu tercihimi Fenerbahçe’den yana kullandım. Gerçekten burada bulunduğum süre içerisinde ne kadar iyi bir tercih yaptığımı görüyorum. İnşallah da her şey aynı ve iyi bir şekilde devam eder. Şu anda adaptasyon sürecini aşmaya çalışıyoruz. Birbirimizi tanıma sürecindeyiz” diye konuştu.

 

Antrenmanların eğlenceli, bir o kadar da yorucu geçtiğine değinen Alper Potuk, “Dışarıdan izleyenler de ne kadar eğlenceli, ne kadar keyifli antrenmanlar yaptığımızı görebiliyor. Tabii ki yorucu antrenmanlar oluyor. İlerleyen günlerde daha yorucu antrenmanlar bizi bekliyor. Sezon başı antrenmanlar çok ağır oluyor. Bu zor ve yorucu antrenmanların üstesinden gelip, sezonu rahat geçirmeliyiz. Tüm takım olarak en iyi şekilde çalışıp, sonucunu sezon sonunda almak istiyoruz” dedi.

 

Ersun Yanal ile yaklaşık 1.5 yıl beraber çalıştıklarını ifade eden Potuk, Fenerbahçe’ye transferleri içinse, “İnşallah ikimiz için de, Fenerbahçe camiası için de hayırlı olur” diyerek sözlerini tamamladı.