5053873217 [email protected]

Kavga ettiği oyuncu sevgilisi Ceren Hindistan’ın parmağını kırdığı gerekçesiyle yargılanan Kasımpaşasporlu Özer Hurmacı 11 aya mahkum oldu.


Maslak Mashattan Residance’de geçtiğimiz şubat ayında kavga eden futbolcu Özer Hurmacı ve oyuncu sevgilisi Ceren Hindistan , Maslak Ayazağa karakola giderek birbirilerinden şikayetçi olmuştu.

Vatan gazetesinden Elif Altın ‘ın haberine göre,Ceren Hindistan, “Sevgilim beni dövüp vücudumu morarttı, parmağımı ezdi” demiş, Hurmacı da sevgilisini suçlayarak, “Asıl ben saldırıya uğradım. Ceren’in elinden beni zor aldılar” diye ifade vermişti. Soruşturmayı tamamlayan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı , Ceren Hindistan’a hakaret ve tehditten, Özer Hurmacı’ya ise darp ve mala zarar verme suçlarından dava açtı. Ancak yargılama başlamadan sürpriz bir şekilde barışma kararı alan çift, yargılamanın yapılacağı İstanbul 10. Asliye Ceza Mahkemesi’ne bir dilekçe sunarak birbirleri hakkındaki şikayetlerini geri aldılar. Ayrıca Ceren Hindistan yeniden görüşmeye başladığı için Özer Hurmacı hakkında aldırdığı 1 aylık uzaklaştırma ve koruma talebinden de vazgeçti.

İlk duruşmada Ceren’in kavgada parmağının kırılmasıyla ilgili olarak, Özer Hurmacı’yı hafif derecede kemik kırığı oluşturacak şekilde kasten yaralama suçundan 11 ay 20 gün hapis cezasına mahkum etti. Mahkeme, bu cezayı daha sonra hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına çevirdi. Özer Hurmacı 5 yıl süreyle suç işlemezse bu cezadan kurtulacak.