5053873217 [email protected]

S4 ile telefon pazarının zirvesine oturan Samsung tüm rakiplerinin neredeyse 1 yıl önünde. 8 çekirdeği aynı anda kullanmasa da tarihin ilk 8 çekirdekli telefonu S4. Şimdi yenilenme sırası Galaxy Note serisine geldi.

Samsung’un tablet ve akıllı telefon arasında konumlandırdığı Galaxy Note serisinin gelecek modeli Galaxy Note 3’ün Eylül ayında tanıtılabileceği iddia ediliyor. Geçtiğimiz yıl Note 2’yi IFA 2012 fuarında tanıtan Samsung, yine aynı etkinlikte Note 3’ü tanıtacak.

Hatırlanacağı gibi Koreli şirket geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği etkinlikte Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Zoom, Galaxy S4 Active gibi yeni modelleri görücüye çıkarmıştı. Hali hazırda üst sınıf akıllı telefon ailesi güncel olan Samsung’un phablet sınıfı ürünü Galaxy Note’a ağırlık vermesi beklentiler arasında.

2011 yılında piyasaya sürülen modelin 5.3 inç büyüklüğünde ekranı, ikinci nesil Galaxy Note’da 5.5 inç boyutuna yükselmişti. Öngörüler Galaxy Note 3 ekranının daha da büyüyeceği yönünde. Yeni cihaz için 5.7, 5.8, 6 inç ve daha yukarısı tahminleri yapılıyor. Kamera tarafında da geliştirmeler beklenen Galaxy Note 3’de Galaxy S4’de kullanılan 13 megapiksel çözünürlüğündeki kameranın yer alacağı düşünülüyor.